Yoga for Harmoniske Hormoner (2 Ekstrapladser, Forår 2018)

29 maj 2018 kl. 17:15 - 18:30

Lilletoften 28a, 1 sal, 2740 Skovlunde

NB ønsker du at starte tidligere?..se min hjemmeside: )

Yoga som støtter din hormon balance Tirsdage kl. 17.15 til 18.30..Uge 22, 23 & 24

Målsætningen er, at yoga-forløbet bliver til din stabile og pålidelige luksus til dig..& det virker

Forløbet er stærkt inspireret af kundalini yoga hvor vi anvender mange hurtige åndedrag & dynamiske bevægelser som er knyttet til hormon systemets velfunktion..som deltager er det godt at være indstillet på at møde yoga teknikker der ligger ud over traditionelle hatha yogaklasser & hvor du muligvis konfronteres med dig selv på måder som overrasker dig.

Fokus er bla på, at sikre dine knogler er & forbliver stærke; at forebygge inkontinens/nedsunken blære/nedsunken livmoder; at vedligeholde din lårmuskulatur; at lindre hedeture; at gøre det nemmere for dig at sove om natten; at give dig varme i hænder & fødder; at løfte humøret & stoppe tankemylder..& give dig konstruktive teknikker til lindring/regulering af humør svinginger (inkl yoga som lindrer sorg & vrede & angst)

Flere har kaldt det 'blive blæst væk' yoga..på den virkelig gode måde

Én deltager har skrevet 'I øvrigt skal lige huske at melde tilbage til dig vedr. hormonyogaen. Hold da op, jeg fik varmen tilbage i fødderne, efter i mange, mange måneder at have gået med kolde fødder, har jeg atter fået varme tæer - og så fik jeg også en god indre ro, der varede det meste af weekenden. Det er rigtig skønt. Så ingen tvivl om, at det virker ;:-)) Glæder mig til mere hormonyoga'

Hvis du aldrig har lavet yoga før..Velkommen!! Du bliver taget godt i mod :) se mere hér http://pippiyoga.wix.com/pippiyoga#!yoga-for-nye-begyndere/c1ga3

Som al Yoga hos Lis foregår undervisningen respektfuldt; Din krops & psykes afgrænsninger og muligheder anerkendes. Dette forløb er dog et specielt forløb med yoga teknikker som kan virke konfronterende & provokerende, særligt på det psykologiske plan. Når du tilmelder dig, er du i sandhed et menneske som siger 'JA' til dig selv.

Medbring eget underlag, tæppe, bælte & hvad du iøvrigt finder rart at anvende til yoga

Kom til PippiYoga..hold alle de pauser du behøver..Ægte Heltinder holder pauser!

Yoga Tirsdage kl. 17.15 til 18.30

Salg lukket