Yoga for Peace 2017

20 maj 2017 kl. 09:30 - 15:30

Dome of Visions, Inge Lehmanns Gade, 8000 Aarhus


Yoga for Peace Denmark er et non-profit initiativ, som afholder donationsbaserede yogaevents, hvor overskuddet går ubeskåret til velgørende formål.

Yoga for Peace 2017 afholdes i Domen på havnen i Aarhus den 20. maj kl. 09.30-15.30. I år går donationerne ubeskåret til Red Barnets arbejde med traumatiserede børn i Syriens flygtningelejre.

Når du deltager på Yoga for Peace i Domen, så går din donation til livreddende hjælp i form af mad, vand, medicin og et trygt sted at sove, men også til, at Syriens børn kan lege, lære og få hjælp til at bearbejde de voldsomme traumer og oplevelser krigen giver dem.

Du deltager på Yoga for Peace i Domen ved at donere et valgfrit beløb (vi anbefaler minimum 50 kr.). Igennem din donation har du mulighed for at deltage frit på alle yogaklasserne i løbet af dagen. Der er plads til 60 deltagere på hver klasse, og hvis vejret er godt, inddrager vi også udendørsarealerne.

En deltager per donation. Er I flere der ønsker at deltage sammen, så husk at tilmelde jer ved at lave hver jeres donation.

Se program og hold dig opdateret nyheder på vores Facebookgruppe.

Ønsker du ikke at deltage, men vil du stadig gerne støtte Red Barnets arbejde med traumatiserede flygtningebørn i Syriens flygtningelejre, så anbefaler vi, at du laver en donation direkte til Red Barnet her.

Donation per deltager

Salg lukket