Yoga for virksomheder i Aalborg & omegn

Yoga for virksomheder i Aalborg & omegn

Fra DKK 1.300,00

Beskrivelse

Bring bevægelse & mindfulness ind i dagligdagen

Få skræddersyet yoga på din arbejdsplads – inden du møder, efter endt arbejdsdag eller integreret midt på dagen. 

Blid yoga – med fokus på meditation og åndedræt

Kræver IKKE omklædning – kan laves i dit normale arbejdstøj i løbet af arbejdsdagen – fx i forbindelse med frokostpausen.

Tid: 45 min.

Du guides igennem små serier, hvor vi bevæger os i takt til åndedrættet. Vi krydrer med blide stræk og afrunder med afspænding.
Kan også laves stående/siddende på en stol uden måtte - her vil sessionen være kortere. 

Dynamisk yoga – med fokus på styrke og puls

Kræver omklædning og ligger bedst om morgenen inden arbejde eller eftermiddag efter endt arbejdsdag.

Tid: 1 time.

Du får pulsen op og sved på panden. Det er især muskelstyrkende øvelser og udholdenhed, der er i fokus, når vi kombinerer dynamiske serier med styrkegivende øvelser, der også stimulerer fordøjelsen og forbrændingen. Vi afrunder med afspænding.

Når du har booket dit klippekort, kontaktes Sina Harbo på kontakt@sinaharbo.dk for at lave din første aftale

Virksomheden sørger selv for måtter og evt. tæpper. 

Refundering gives ikke, men købte klip løber ikke ud og kan ligeledes bruges på Sinas private yogahold i Gug/Aalborg. Læs mere her

Lokation

Aalborg, Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på