spring til hovedindhold

Yoga med Baby (Holdforløb)

Yoga med Baby (Holdforløb)

Fra DKK 400,00

Sted

Dato

16 apr 2024 kl. 11:45 - 21 maj 2024 kl. 12:30

Beskrivelse

Kom med til en afslappende yogaoplevelse, når Osramhuset afholder holdundervisning i Yoga med Baby!

Kurset bliver afholdt som et forløb bestående af seks kursusgange:

Holdstart: tirsdag den 16. april 11:45-12:30

“Yoga med Baby” tilbyder en unik yogaoplevelse på hold, skræddersyet til dig og din baby. Alle forældre med en baby mellem 8 uger og det tidspunkt, hvor babyen begynder at gå, er hjerteligt velkomne. Har du spørgsmål til deltagelse, er du velkommen til at skrive til arrangøren!

Ved hver session begynder vi med en kort præsentationsrunde, hvor alle har mulighed for at dele eventuelle udfordringer, såsom ømhed i lænden, spændinger i nakken eller vejrtrækningsmønstre.
Vi har fokus på at skabe opmærksomhed på kroppen, genopbygge styrke, øge smidighed og løsne spændinger - og vi inddrager baby så meget som muligt. Vi elsker babyer (selv når de laver lyde), og vores mål er at skabe et behageligt yogarum, hvor du kan være i centrum, men hvor din baby også bliver en naturlig del af din yoga praksis.

Før eller efter sessionen er der altid tid og plads til en lille snak, og du vil få små fifs med hjem, som du kan integrere i dine daglige bevægelser med din baby. 

Holdet varer 45 minutter kl.11:45-12:30. Der skal købes en billet pr. barn og én forælder følger gratis med. Perioden for kurset er hver tirsdag fra d. 16.april til den.21. maj


Underviser er Lisbeth Moseholm, som har guidet yoga på fuld tid siden 2013 og arrangerer yoga klasser for en bred målgruppe. Herunder Yoga med baby, yoga for ældre, yoga for hjemløse kvinder. Udendørs yoga, yoga retreats og workshops. Lisbeths fokus er på at skabe et rum præget af afslappet opmærksomhed og glæde i bevægelse. Derudover er Lisbeth mor til Cosmo & Stella og har brugt yogaens visdom og praksis både før, under og efter begge sine graviditeter. 

Hvis kurset bliver aflyst, vil du få billetprisen retur. Vi refunderer ikke billetgebyret.

Arrangør

OSRAMHUSET er et kulturhus med fokus på frivillighed og partnerskaber med lokale aktører. Her finder du børnekultur, koncerter og fritidsaktiviteter for både børn, unge og voksne.

Lokation

Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder