Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Yoga, Meditation, Mindfulness og Vandring i Naturen

Afholdt event

Yoga, Meditation, Mindfulness og Vandring i Naturen

Fra DKK 2.975,00

Sted

Dato

01 okt 2021 kl. 16:00 - 03 okt 2021 kl. 12:00

Beskrivelse

Denne weekend på Villa Fjordhøj i Skælskør byder på et par fantastiske dage, hvor du får vækket dine sanser og din bevidsthed om dig selv. Vi vil bruge åndedrættet, kroppen og vores sanser til at skabe bevidsthed. En bevidsthed, som vil hjælpe dig med at være opmærksom på, hvordan du går og har det - og så kan tage vare på dig selv ud fra det.

Du vil få vækket dine sanser, så du bliver bedre til at mærke efter, om noget er godt eller skidt for dig. Det gør vi med hatha yoga, yin yoga, meditation, mindfulness og vandring i naturen.

FORUDKENDSKAB TIL YOGA, MEDITATION OG MINDFULNESS ER IKKE NØDVENDIG <3

Om morgenen vil der være Hatha yoga, som er den klassiske yogaform. Her er en balance mellem styrke og smidighed og med stor opmærksomhed på vejrtrækningen. Nogle af stillingerne vil være statiske og stillestående og andre af stillingerne vil være dynamiske, hvor vi netop bruger åndedrættet til at komme dybere ind i stillingerne.

Disse morgensessioner slutter af med 10-15 minutters afspænding

Om eftermiddagen, dyrker vi Yin yoga, som får dig heeelt ned i gear og hjælper både kroppen og hovedet med at give slip. I yin yoga sidder vi længe i hver stilling. På den måde hjælpes sindet til at øve sig i at stilnes og opgive de mange tanker og indre dialoger, som ofte kører i hovedet. Så yin yoga er meget meditativt. Fysisk er yin yoga fantastisk til for alvor at slippe spændinger i bindevævet (bl.a. myoser) og løsne op for stive muskler og usmidige led. Yin giver kroppen mulighed for at kunne ligesom åbne sig, forlænge sig og brede sig ud.

Med en mindful vandretur lørdag vækker vi vække vores sanser, så vi lærer at være opmærksomme på vores omgivelser - og nyde dem. I stedet for hele tiden at være i vores hoveder med de famøse indre dialoger, hvor vi så slet ikke opdager alt det dejlige, der er omkring os. Undervejs på vandreturen vil vi stoppe op og lave et skovbad. 

Et skovbad er ikke en badetur i en skovsø :-) Men en mulighed for at sidde eller stå stille med lukkede øjne og så suge alle indtryk til dig fra dine omgivelser. Du vil lidt efter lidt åbne dig mere og mere op for de sanseindtryk der kommer fra bl.a. lydene, duftene og energien i naturen omkring dig. Et skovbad i naturen er ren balsam for sjælen.

Så tag med på en weekend, hvor din krop, dine sanser og din sjæl vil blive godt og grundigt forkælet. Du bliver bevidst om dig selv og kroppens og sindets tilstand. Og du bliver opmærksom på at opleve og nyde det, der er omkring dig.

Arrangør

Stresscoach og Hypnoterapeut i www.hilaris.dk og underviser i yoga i virksomheder, samt arrangerer retreats med yoga, mindfulness og vandring med www.innersmileyoga.dk

Lokation

Villa Fjordhøj Villa Fjordhøj, Rådmandsvej 23, 4230 Skælskør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .