Yoga, Meditation, Mindfulness og Vandring i Naturen

Rådmandsvej 23, 4230 Skælskør
01 okt 2021 kl. 16:00
03 okt 2021 kl. 12:00
Billetter DKK 2.975,00 - DKK 3.875,00
Billetter DKK 2.975,00 - DKK 3.875,00

Denne weekend på Villa Fjordhøj i Skælskør byder på et par fantastiske dage, hvor du får vækket dine sanser og din bevidsthed om dig selv. Vi vil bruge åndedrættet, kroppen og vores sanser til at skabe bevidsthed. En bevidsthed, som vil hjælpe dig med at være opmærksom på, hvordan du går og har det - og så kan tage vare på dig selv ud fra det.

Du vil få vækket dine sanser, så du bliver bedre til at mærke efter, om noget er godt eller skidt for dig. Det gør vi med hatha yoga, yin yoga, meditation, mindfulness og vandring i naturen.

FORUDKENDSKAB TIL YOGA, MEDITATION OG MINDFULNESS ER IKKE NØDVENDIG <3

Om morgenen vil der være Hatha yoga, som er den klassiske yogaform. Her er en balance mellem styrke og smidighed og med stor opmærksomhed på vejrtrækningen. Nogle af stillingerne vil være statiske og stillestående og andre af stillingerne vil være dynamiske, hvor vi netop bruger åndedrættet til at komme dybere ind i stillingerne.

Disse morgensessioner slutter af med 10-15 minutters afspænding

Om eftermiddagen, dyrker vi Yin yoga, som får dig heeelt ned i gear og hjælper både kroppen og hovedet med at give slip. I yin yoga sidder vi længe i hver stilling. På den måde hjælpes sindet til at øve sig i at stilnes og opgive de mange tanker og indre dialoger, som ofte kører i hovedet. Så yin yoga er meget meditativt. Fysisk er yin yoga fantastisk til for alvor at slippe spændinger i bindevævet (bl.a. myoser) og løsne op for stive muskler og usmidige led. Yin giver kroppen mulighed for at kunne ligesom åbne sig, forlænge sig og brede sig ud.

Med en mindful vandretur lørdag vækker vi vække vores sanser, så vi lærer at være opmærksomme på vores omgivelser - og nyde dem. I stedet for hele tiden at være i vores hoveder med de famøse indre dialoger, hvor vi så slet ikke opdager alt det dejlige, der er omkring os. Undervejs på vandreturen vil vi stoppe op og lave et skovbad. 

Et skovbad er ikke en badetur i en skovsø :-) Men en mulighed for at sidde eller stå stille med lukkede øjne og så suge alle indtryk til dig fra dine omgivelser. Du vil lidt efter lidt åbne dig mere og mere op for de sanseindtryk der kommer fra bl.a. lydene, duftene og energien i naturen omkring dig. Et skovbad i naturen er ren balsam for sjælen.

Så tag med på en weekend, hvor din krop, dine sanser og din sjæl vil blive godt og grundigt forkælet. Du bliver bevidst om dig selv og kroppens og sindets tilstand. Og du bliver opmærksom på at opleve og nyde det, der er omkring dig.

Profile picture
Inner Smile Yoga
Stresscoach og Hypnoterapeut i www.hilaris.dk og underviser i yoga i virksomheder, samt arrangerer retreats med yoga, mindfulness og vandring med www.innersmileyoga.dk
eventet sluttede

Yoga, Meditation, Mindfulness og Vandring i Naturen

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke