spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Yoga og/eller Coachende Samtale

Event aflyst

Yoga og/eller Coachende Samtale

Fra DKK 500,00

Beskrivelse

Kombiner din yoga med en coachende samtale

Sammen finder vi bedre strategier til at nå dine ønsker og mål.

Når kroppen er afspændt og sindet roligt, er tidspunktet til at løse de udfordringer, vi med mellemrum kan stå alene med med i livet, det helt rigtige.  

Med udgangspunkt i dig som et helt menneske - med krop, sind og sjæl - omskriver vi de ord og historier, vi fortæller om os selv og vores omverden, kan omskrives, som ikke længere passer - og giver dig det, du fortjener; et godt liv i balance.

Om Sina 

Jeg er uddannet Coach og Cand.mag. i Læring & Forandringsprocesser. Kombineret med min store erfaring som yogalærer er min tilgang holistisk og med udgangspunkt i både vestlige værdier og østens filosofi.

Det praktiske 

Når du har booket din coaching, kontakter du mig, så vi sammen kan aftale en tid.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Lokation

Mødestedet , Gugvej 158, Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .