Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

YOGA - smukke steder i Næstved

Afholdt event

YOGA - smukke steder i Næstved

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

23 jun 2024 kl. 10:00 - 12:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Elsker du naturen og har du lyst til at opleve en yogatime på et af Næstveds smukke steder?

Vær med når Næstved Turistforening og Yoga Karrebæksminde Enø tager på en rejse gennem regionens smukke steder. Fem søndage på fem naturskønne steder.

Første gang besøger vi Marineevent i Karrebæksminde. Du vil opleve en yogatime i den lille rolige oase, hvor kanalen møder fjorden gemt i det smukke fiskerleje. Du er omgivet af lydene fra vinden i sivene, måger, svaner og fugle, bølgerne og vandet i kanalen. 

Lad roen sænke sig og tage en pause fra den hektiske hverdag på denne søndag formiddag.


Du vil blive guidet gennem 75 minutters blid, meditativ yoga med lange, rolige stræk, dybe vejrtrækninger. Der vil være tid til både at mærke kroppen og sanse den smukke naturens elementer omkring dig.

Yogatimen er tilrettelagt, så alle kan deltage - såvel øvede - som dig, der ønsker at være med for første gang.

Medbring en yogamåtte, tæppe og behageligt tøj, som passer til vejret.


Dato: 23/6-2024.

Tid: 10-12

Sted: Marineevent, Ved Broen 17, 4736 KarrebæksmindeLokation

MarineEvent, Ved Broen 17, 4736 Karrebæksminde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .