Yoga TALK - book et inspirerende foredrag hvor I også får rørt jer

Yoga TALK - book et inspirerende foredrag hvor I også får rørt jer

Fra DKK 3.000,00

Sted

Beskrivelse

Yoga TALK

Som yogalærer, hos SinasYoga, og selvstændig moderator & erhvervskonsulent, hos Perspektivet Interessenetværk, sætter Sina Harbo spot på, hvordan vi som mennesker i en moderne verden kan skabe mere afbalancerede liv - på jobbet og privat.

Du får et indblik i yogaens indvirkning på krop og sind, hvad forskningen siger om yoga, og hvordan yoga kan medvirke til at skabe et mere bæredygtigt liv. Her trækker Sina også på den nyeste viden fra sit åbne fællesskab, Perspektivet Interessenetværk, hvor der sættes spot på de områder, der udgør et moderne arbejdsliv. 

Du inviteres til at tage del i en dialog, hvor du som tilhører stiller spørgsmål, kommenterer, kommer med input eller deler din viden og dine erfaringer på området.

Sina afrunder gerne med et blidt yoga-program og afspænding, hvor alle kan være med.

Således får du her et interaktivt foredrag med inspiration til både din faglighed, dit sind og din krop - tre vigtige byggesten til et solidt livsfundament.

Foredraget varer 2 1/2 time inkl. pause. Prisen er eks. transport og evt. overnatning. 

Lokation

Danmark , Danmark

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Oplev Mere