Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Indlæser.....

 
 

Populære events

Yoga Workshop med Livemusik

Afholdt event

Yoga Workshop med Livemusik

Fra DKK 269,00

Sted

Dato

03 dec 2022 kl. 10:00 - 13:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

I samarbejde med musiker Sten Elten præsenterer yogalærer Gavin Rutherford en tre timers yogaworkshop, som tager dig med på en spændende rejse ind i krop, sind og åndedræt med det formål at booste dine nuværende yogafærdigheder og evner.

I den første del af denne todelte workshop lærer vi, hvordan funktionel anatomi og biomekanik kan være med til at skabe nye dimensioner og dybde i en moderne yogapraksis. Vi begynder timen med at nedbryde udvalgte yogastillinger og samler derefter det hele i en dynamisk flowsekvens, hvor vi vil observere forbedret stabilitet og lethed samt opleve nye nuancer og øget bevidsthed i vores praksis.

Efter en kort pause, med forfriskninger, vender vi tilbage til vores måtter for at opleve en dejlig time, med ambient musik fra Sten, mens vi udforsker den blidere side af yoga gennem blødgørende stræk, energigivende åndedrætsøvelser og livsbekræftende meditationer.

Lokation

Platformen Esbjerg, Gl Novrupvej 14, 6705 Esbjerg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .