Yogafeen – Fyrtøjet / Weekend for børn

Blågårds Pl. 5, 2200 København
07 mar 2020 kl. 11:00 - 12:00
Super arrangør
Billetter Gratis
Billetter Gratis

Tag med på et magisk yogaeventyr sammen med Yogafeen og dit barn. Vi dykker ned i H.C. Andersens kendte eventyr Fyrtøjet, og du som forælder får mulighed for at møde dit eget indre legebarn og komme ud af dit hoved og ned i kroppen. Det er sjovt for børnene at kunne lege med sine forældre og sammen dele udfordringer og oplevelser. Gennem historien flyder børnene naturligt med ind i forskellige yogastillinger i børnehøjde.

Historien om fyrtøjet er fyldt med sjove yogastillinger, som bliver en leg for børnene. De skal være seje soldater, møde en heks, igennem det store hul i træet, møde hundene med store øjne oven på pengekister, møde den sovende og drømmende prinsesse og ende med at blive konge. Til sidst sænker den lille yogasøvn sig over os, og vi tager os god tid til afspændingen, som er noget både børn og voksne ser frem til. Det bliver en magisk time, hvor alle sanser aktiveres og både krop og sind får omsorgsfuld opmærksomhed.

Yogafeen også kaldt Rikke Dall-Hansen bruger også øvelser fra mindfulness og sin tid som professionel danser og cirkusartist og sin baggrund som kropsterapeut for at gøre eventyret ekstra magisk, du kan læse mere om hende på www.navasanakbh.com.

Hvem: Børn 3-5 år med 1 voksen
Hvor: Blågårdens Bibliotek, 3. sal
Tilmelding: Kun børn skal tilmeldes - forælder følger med. Tilmelding åbner en uge før arrangementet starter.

Om Weekend for børn
I Kultur N på Nørrebro laver vi kultur for både små og store, og det ligger os meget på sinde at være med til at styrke et alsidigt og rummeligt kulturliv på Nørrebro. For bydelens yngste borgere betyder det, at bibliotekerne og kulturhusene hver weekend laver gratis kvalitetskultur for børn og deres voksne.

Snup et program på dit lokale bibliotek, download pdf-udgaven herunder eller følg vores aktivitetskalender.

Arrangementerne er gratis, men det kræver tilmelding at deltage. Bemærk, at man tidligst kan tilmelde sig en uge før arrangementerne på Nørrebro Bibliotek og Blågårdens Bibliotek.

Weekend for børn er støttet af Nørrebro Lokaludvalg og finder sted på Blågårdens Bibliotek, Nørrebro Bibliotek/Nørrebrohallen og i Osramhuset fra d. 18. januar til d. 11. juni 2020.

eventet sluttede

Yogafeen – Fyrtøjet / Weekend for børn

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke