Yogafeen - Snedronningen / Weekend for børn

09 feb 2019 kl. 10:00 - 11:00

Blågården Bibliotek, Blågårds Pl. 5, 2200 København


Tag med på en magisk yogarejse sammen med Yogafeen og dit barn. Vi dykker ned i H.C. Andersens kendte eventyr om Snedronningen, og du som forælder får mulighed for at møde dit eget indre legebarn og komme ud af dit hoved og ned i kroppen. Det er sjovt for børnene at kunne lege med sine forældre og sammen dele udfordringer og oplevelser. Gennem historien flyder børnene naturligt med ind i forskellige yogastillinger i børnehøjde. For eksempel møder vi det djævelske spejl, Kay og Gerda, snefnug, Snedronningen, båden, den gamle kone med guldkammen, blomsterhaven, roserne.

Historien om Snedronningen er en smuk fortælling om kærlighed og med sjove yogastillinger, som bliver en leg for børnene. Til sidst sænker den lille yogasøvn sig over os, som er noget både børn og voksne ser frem til.

Det bliver en sjov dag, hvor alle sanser aktiveres, og både krop og sind får omsorgsfuld opmærksomhed.

Yogalærer: Rikke Dall-Hansen - også kaldt Yogafeen - bruger også øvelser fra mindfulness og sin tid som professionel danser og cirkusartist og sin baggrund som kropsterapeut. Følg hende også på Facebooksiden Navasanakbh - hvor du kan finde sjove øvelser og gode råd.

Alder: 3-5 år
Hvor: Blågårdens Bibliotek, 3. sal

...

Weekend for børn er arrangementer for børn i Kultur- og Fritidsforvaltningens institutioner på Nørrebro – i samarbejde med BO-90, FSB-boligafdelingen Nørrebro. Vi beder alle overholde aldersgrænserne af hensyn til alle børn. Arrangementerne er gratis, men det kræver tilmelding at deltage.

Tilmelding: 1 barn

UDSOLGT