YOGARETREAT

15 nov 2019 kl. 15:00 - 17 nov 2019 kl. 16:00

Tingsryd, Tingsryd

SKOVEN KALDER ligger i Blekinge, ca. 2,5 time fra København og tilbyder nogle helt enestående rammer for et Yoga-retreat. Her trækker vi stikket en weekend i naturen og får ro i krop og sjæl med yoga, meditation, dybdeafspænding, søbad, sauna, ild i kakkelovnen og lækker mad.

Retreatet er for dig, der i en travl hverdag har brug for et pusterum i smuk natur til at genfinde dit nærvær og dig selv. Yoga, meditation og dybdeafspænding er redskaber til at få dig ned i gear, så du kommer hjem med en større bevidsthed om, hvordan du lytter til din krop og skaber de bedste betingelser for fysisk og mental balance i hverdagen.


Hatha yoga, Yin yoga, dybdeafspænding og mindfulnessteknikker

Hatha yoga, yin yoga, mindfulness og dybdeafspænding er en oplagt kombination, når intentionen er at skabe mental ro, balance og velvære i krop og sind. I Hatha yoga arbejder vi med stående, siddende og liggende stillinger i et langsomt flow, som skaber balance mellem åndedræt, psyke og fysik. I yin yoga arbejder vi med dybere længerevarende stræk og hvilestillinger, som er tilpasset den enkelte med fokus på afspænding af muskler og et øget flow i kroppens energisystemer. I mindfulness introducerer jeg teknikker til at berolige de evigt vibrerende tankestrømme - og i dybdeafspændingen integreres hele vores praksis til flydende balsam for nervespidserne. Alt det kommer til at foregå i den fantastiske yogasal med højt til loftet og udsyn til skoven.

Alle kan være med også selvom du ikke har dyrket yoga før.

Afgang fra København Fredag den 15. november kl. ca. 13.30
Afgang fra Blekinge søndag den 17. november kl. 16.00


Pris: Kr. 4.300,- for enkeltværelse (begrænsede pladser)

Prisen inkluderer alt udover transporten til og fra Sverige. Jeg koordinerer mellem deltagerne, så alle kører i bil (samkørsel). Ved 4 personer i en bil er prisen for benzin og bro ca. kr. 250,- pr/person.

Tilmelding:

Bliver du forhindret i at deltage på turen, får du tilbagebetalt din indbetaling minus depositum. 15 dage før afrejse er turen bindende, og du kan ikke få refunderet din indbetaling. Du er dog velkommen til at sælge din plads til en anden. 

Når vi nærmer os sender jeg program og yderligere information.

Jeg glæder mig VILDT til at byde jer velkommen i SKOVEN KALDER!

Kærlig hilsen Marie