spring til hovedindhold

Your Precious Life

Your Precious Life

Fra DKK 1.687,50

Sted

Dato

28 dec 2024 kl. 09:00 - 29 dec 2024 kl. 18:00

Beskrivelse

Your Precious Life er en skelsættende kursusoplevelse, der lærer dig at anvende enkle gennemprøvede mentale værktøjer, til at skabe mere af de gode ting i livet og afgrænse dig fra de alt det du ikke ønsker:

 • Du får en mindful meditativ praksis der fra dag ét, vil give dig mindre fysisk og mental stress og mere overskud (du slipper af med alverdens symptomer på stress).
 • Du får et sæt enkle daglige rutiner der vil hjælpe dig til at øge din glæde, din taknemmelighed og dit selvværd (fundamentet for alt hvad du lykkedes med).
 • Du får en evigtgyldig visualiseringsteknik som hjælper dig til lettere at slippe det gamle, så du kan fokusere din skabende kraft på din fremtid (din fremtid behøver ikke være lig din fortid).
 • Du får enkle teknikker til at øge din koncentration, din hukommelse og din intelligens (yes din hjerne er stadig ‘under konstruktion’).
 • Du får fundamental up-to-date viden om hvordan du holder din krop og din hjerne ung og spændstig hele livet (evidensbaseret viden om sundhed og trivsel der er let at implementere).
 • Og meget andet inspirerende og motiverende...

Your Precious Life er udviklet og præsenteret af NLP- og Coachtræner Pete Andersen.

Klik her for at se de mere

Lokation

Hos Norup, Roskildevej 46 Hos Norup, Roskildevej 46, Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på