Yul Anderson Partout-Billet

05 okt 2019 kl. 19:00 - 23:00

Hofteatret, Christiansborg Ridebane 18 , 1123 København K.

Oplev Yul Anderson spille i Hofteatret ved Christiansborg lørdag d. 5. oktober 2019

Med partoutbilletten får du adgang til 2 koncerter på 1 aften med Yul Anderson, når han giver koncert i Hofteatret ved Christiansborg.


Kl. 19:00 – ”The Ultimate Piano Experience

Yul Anderson's music is a mixture of 18th and 19th Century Classical Music rooted in American Black Music creating a Flowing and Rythmic Solo Piano Improvisation. Yul Anderson performed the main soundtrack "All Along The Watchtower" in the John Malkovich debut directorial film "The Dancer Upstairs" starring Oscar Winner Javier Bardem.

Yul Anderson indleder aftenen ved klaveret, som er det, de fleste normalt forbinder med den amerikanske musiker, der tidligere har slået sine folder midt på Købmagergade ved Rundetårn i København.

Her har han især været kendt for sine smukke virtuose, klaverkompositioner, som har fortryllet hverdagen for de forbipasserende med sit drømmende sammensurium af lyd og toner. En euforiserende musikalsk rejse.

Anderson ikke bare spiller på tangenterne. Han er dem, når han giver alt, hvad han har. På én gang dæmpet og ekspressivt, metallisk og blødt, som et insisterende favntag med nuet.

Kl. 21:00 – ”Yul Anderson Plays Jimi Hendrix”

Tag med tilbage 60’ernes power of love - og nyd Yul Andersons bud på de mest solide Hendrix–klassikere, når han giver koncert i Hofteatret.

Når Anderson folder sig ud i rollen som den udødelige rocklegende, er han så overbevisende, sitrende og suveræn, at det er som at være der selv, og anmelderroserne har da også jævnligt drysset lystigt over Anderson.

"Yul Anderson fortolker med entusiasme, troværdighed og lyden og lydniveauet er mildt sagt autentisk. Yul Anderson synger som Jimi, og hans guitarspil er virtuost og har den rette urkraft", Kjeld Frandsen, Berlingske Tidende

"Kronprinsen af Jimi Hendrix's musik spiller Jimi med Hendrix’s velsignelse", Henning Høeg, B.T.

"Jimi Hendrix's musik sendt fra himlen", TV2 Nyhederne.

"Ren Hendrix på en måde, så dem, der har hørt ham, vil nyde det", E.B.

Yul Anderson website: www.YulAnderson.com

Yul Anderson Solo Piano FaceBook: www.facebook.com/yulandersonpiano

Yul Anderson Solo Piano FaceBook: www.facebook.com/yulandersonguitar

Yul Anderson Instagram: https://www.instagram.com/yul_anderson_piano

General Admission

DKK 500,00 + DKK 26,84 gebyr

Students/Seniors

DKK 400,00 + DKK 22,47 gebyr

Under 18 Years Old

DKK 300,00 + DKK 18,10 gebyr