Event aflyst

Zaar: Koncert + kortfilmen 'HOMESICK'

DKK 120,00

Sted

Dato

27 mar 2020 kl. 19:00 - 22:00

Beskrivelse


Se den charmerende kunstkortfilm om den israelske danser og koreograf Danielle Agami med en lydside af den kompromisløse Zaar, der efterfølgende giver koncert.

Gennem en cinematisk fortolkning af den israelske danser og koreograf Danielle Agami’s performance ’Framed’, gives der et humoristisk og hjerteskærende blik på kvindelighed. Her skildres Agamis personlige rejse som kunstner, et brændende ønske om forbindelse og en utrættelig lyst til at udtrykke sig selv. Disse følelser kommer også til udtryk i filmens intense og emotionelle lydside, der er skabt af den danske musiker Zaar. Zaar, der er kendt for sin majestætiske vokal og synth-tunge beats, vil efter filmvisningen træde på scenen med numre fra sin nyudgivne debut EP ‘My Sense of Humor’, der blandt andet indeholder soundtracket til ’HOMESICK’, og derudover vil hun også spille helt nyt materiale. Hele eventet finder sted på det nye venue under Bispeengbuen, Urban 13.

Døre: 19:00
Film + koncert: 20:00

Arrangør

Lokation

URBAN 13 URBAN 13, Bispeengen 20, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .