Zacapa NUET

18 jan 2018 kl. 16:30 - 18:30

Gemyse Nimb, Tivoli, Vesterbrogade 3, 1620 København

Late sittning SOLD OUT - a few tickets still left for the first sittning!

En middag med mindfullness på menuen

I starten af det nye år trækker Zacapa igen stolen ud for madglade danskere og dækker bordet til en aften med restaurantkonceptet NUET. Det sker, når Gemyse i Tivoli 18. januar danner rammen om denne helt unikke oplevelse, der har som erklæret formål at vække alle dine sanser.

Edin Dzemat er kendt som en af Sveriges bedste kokke. Og sammen med Josephine Sondlo, der i august blev kåret til verdens syvende bedste bartender under World Class-finalen i Mexico City, inviterer han og Zacapa på en tre-retters middag med cocktails, hvor dialogen bliver en vigtig ingrediens.

For at sikre gæsternes fulde opmærksomhed under hele middagen, har Zacapa denne gang inviteret spiseeksperten Maria Helander med til middagen. Hun vil hjælpe gæsterne med at vove sig udover deres tryghedszone, så de forhåbentligt skaber nye rutiner i hverdagen.

Som et sidste vigtigt krydderi i oplevelsen vil violinisten Andreas Bernitt fremføre et stykke musik, som han har komponeret specielt til aftenen. Alt sammen for at gøre middagen endnu mere intens og nærværende.

Der vil være to seatings i løbet af aftenen. Den første fra kl. 16.30-19 og den sidste fra kl. 20-22.

16.30-19 (790 DKK)

Salg lukket

20-22 (790 DKK)

Salg lukket