Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Zacapa NUET med Ida Corr / ÅRH

Afholdt event

Zacapa NUET med Ida Corr / ÅRH

Fra Gratis

Sted

Dato

16 aug 2017 kl. 17:30 - 19:30

Beskrivelse

Zacapa & Ida Corr inviterer til sanselig pop-up bar med Snacks, musik og cocktails i verdensklasse

Den danske sangerinde Ida Corr skaber soundtracket for aftenen med en intens intimkoncert, der formidler stemningen, historien og værdierne bag verdens bedste rom.

I løbet af aftenen vil der løbende blive serveret snacks og små retter, som er tilberedt af den svenske stjernekok Edin Dzemat. Og maden bliver matchet med inspirerende Zacapa cocktails kreeret af den danske bartender Jonas Brandenborg Andersen, der i 2016 vandt titlen som Nordens Bedste Bartender.

Vi håber, du har lyst til at bruge et par timer i dine sansers vold, hvor vi sammen glemmer tid og sted for at hellige os dufte, smage, samvær og musik.


Lokation

Gedulgt, Fredensgade 41, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .