Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

ZACHARIAS - Nordatlantiske Filmdage 2019

Afholdt event

ZACHARIAS - Nordatlantiske Filmdage 2019

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

03 mar 2019 kl. 17:15 - 18:30

Beskrivelse

ZACHARIAS

Med portrætfilmen Zacharias hædrer instruktør Teitur Árnason en sjælden ener, hvis liv stod i skærende kontrast til nutidens hektiske samfund

Zacharias var bonde på en af Færøernes mest affolkede øer, Fugloy, hvor han var født og opvokset. Desuden var han fanger og fisker, og hvad der ellers skal til for at kunne klare sig i de isolerede omgivelser deroppe i det fjerne nord, så tæt på elementernes rasen. Og han var en gudsbenådet fortæller, der kunne berette om et liv og en levevis, der står i skærende kontrast til nutidens hektiske samfund.

Tilbage i 2000 besøgte instruktør Teitur Árnason og hans filmhold øen for at skildre livet og de sidste indbyggere på den i sin dokumentarfilm Burturhugur – faroese observations. En af hovedpersonerne i den film var Zacharias, og efter at han gik bort sommeren 2016 vendte Árnason tilbage i arkiverne og lavede en ny poetisk portrætfilm, der hædrer bonden og det liv, han levede. En stille hyldest til alt hvad denne mand repræsenterede.

Arrangementet
Zacharias (2018) varer 65 minutter og vises med engelske tekster. 
Salen og filmcaféen åbner 45 minutter før visningen.

Filmvisningen indgår i Nordatlantiske Filmdage 2019.


Nordatlantens Venner 
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer