Musikere og spillesteder er efterladt i en tilstand af granatchok! Afsavnet for at stå på scenen, for at sætte koncerter op og ikke mindst for at opleve livemusik er overvældende. Det har fået kræfterne bag RUST til at gå nye veje. Under overskriften "RUST Sleeps Around" rykker RUST ud af eget hus og over på seks lokale venues på Nørrebro. Her hyldes 65 upcoming og etablerede artister ved intime koncerter i november og december.

Koncerterne vil naturligvis blive afholdt i sikre rammer med siddende publikum, hvor alle COVID-19-retningslinjer overholdes.

ZAINA

ZAINA er et musikprojekt skabt af sanger, sangskriver og producer Zaina Segujja. Universet er elektronisk pop/R'n'B fyldt med melankoli, fæstnet i fortidens fuckups. Projektet er nyt, hvilket betyder at ZAINA er en artist, som forholder sig eksperimenterende til sit fag og udforsker både det uptempo og komplicerede, men også prøver grænser med det simple og sårbare. ZAINA producerer ofte sine egne numre, men arbejder ellers i tæt samarbejde med sin bror, produceren, Elias Segujja. Live vil man opleve ZAINA med band, hvilket løfter produktionerne til nye højder.

--------------------------------------

• Venue: Funke

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

• Se vores fulde program på www.rust.dk

--------------------------------------  

RUST Sleeps Around præsenteres i samarbejde med Tuborg og støttes af Københavns Kommune.

Nørrebro | Siden 1990

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke