eventet sluttede

Zakiya Ajmi og Saynab Farah Dahir hos Kristian F. Møller

DKK 30,00

Sted

Dato

23 maj 2022 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Vi glæder os til at byde indenfor i boghandlen til en aften med to aktuelle ungdomsbogsforfattere, som vil fortælle om deres bøger. 

Der vil blive åbnet for spørgsmål, en god mulighed for at tale om ungdomslitteratur, skriveprocesser, temaer, indhold, karakterer, tanker om at skrive til unge og meget mere. Her vil I også kunne møde vores unge team #kfmungelæser

Saynab Farah Dahir, f. 1994. Har gået på mange skrive- og forfatterkurser for børn og unge. Vundet flere novellekonkurrencer, herunder DM i novelleskrivning og Gyldendals YA-novelle-konkurrence, der kom til at lægge grunden til hendes forfatterdebut, romanen #BUCKETLIST. Underviser selv på flere forfatterkurser for børn og unge.

Zakiya Ajmi, f.1992. Har lavet børneradio på DR’s Talenthold og teater på Grow – Teater Grobs uddannelsesforløb for unge dramatikertalenter. Hun studerer pt. på Forfatterskolen For Børnelitteraturs sidste årgang. Hun skriver litteratur om temaer som identitet, svigt, vold, venskab og pige-liv.

Arrangementet er blevet til med støtte fra Statens Kunstfond

Arrangør

Lokation

BOGhandleren Aarhus Kristian F. Møller BOGhandleren Aarhus Kristian F. Møller, Store Torv 5, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .