Zangensbergs Teater i Herlev Teaterbio

31 jan 2019 kl. 20:00 - 22:00

Teaterbio, Herlev Bygade 30, 2730 Herlev


Zangenbergs Teatertrup er 4 unge talenter - som de seneste halve år har dyrket impro genren på Zangenbergs Teater. De vil igennem 1,5 time forvandle salen til et magisk til og til en spændende, sjov og anderledes oplevelse.


De medvirkende er:
Lærke Heimark Roste
d (Født 1997) Hun har spillet teater i mange år, og er tidligere elev fra Eventyrteatret. Lærke har været instruktørassistent på Herlev Revy og Teater (Børnegruppen) og er dramalærer på Den Kreative Dramaskole. Det er første gang at Lærke skal stå på scenen i Herlev, som skuespiller.

Rasmus Bardram Johnbeck (Født 2001) Han har blandt andet spillet på Teater Vestvolden, i Krummerne, og har spillet Ole i Far til Fire Filmene. Rasmus har et komisk talent oppe på scenen, og det er første gang at han skal spille i Herlev.

Silas Christy (Født 2002) Han har spillet teater i rigtig mange år, og blandt andet været med i forestilling hos C:NTACT på Edison Teatret på Frederiksberg. Silas er en super sjov gut på scenen, og har et særligt talent indenfor mimik. Han er virkelig talentfuld indenfor det.

Ronnie Jeppesen (Født 1995) Han har lavet teater i 5 år, og har siden 2015 levet af at lave teater. Ronnie har blandt andet været ansat på C:NTACT, Teater Grob, Det Kongelige Teater, Teater Vestvolden, Tivoli mm. Udover det driver han sin egen dramaskole i Herlev, Den Kreative Dramaskole.

Billet

DKK 90,00 + DKK 11,74 gebyr