ZOO TV

16 nov 2019 kl. 20:00 - 23:00

SG 25, Slotsgade 25, 6100 Haderslev

Ikke siden januar 2018 har Danmarks bedste U2 kopi band gæstet Haderslev, men nu sker det heldigvis igen. Lørdag den 16/11 skal deres gengivelse af U2's legendariske numre fylde Slotsgade 25!
Zoo TV er kendetegnet ved en stor respekt for U2's unikke lyd og de udfører numrene med en så stor energi at selv hardcore U2 fans må overgive sig.

Siden ZOO TV dedikerede sig til de irske rockikoner på professionelt plan i 2000,har de optrådt på spillesteder og klubber og på steder som Skanderborg Festival,U2 Afterparty i Göteborg, Kløften Festival, Skive Beach Party og gentagne gange for de danske soldater i Afghanistan, Irak og Kosovo.

ZOO TV er uden sammenligning det mest vellydende U2-kopiband i Danmark,hvilket bunder i over 130 koncerter både i Danmark og i udlandet samt mere end 16 års nærstudier i de fire irske rock-ikoners lyd og spillestil. Som en professionel enhed og med en absolut troværdig indgangsvinkel til U2s sange lægger ZOO TV publikum ned gang på gang. Bandets tilgang til musikken bunder i respekt for den unikke lyd, som Bono, Edge, Adam og Larry har udviklet i mere end fire årtier. Derfor består ZOO TVs fanskare både af U2-kendere, hardcore U2-fans, samt mennesker, der ikke nødvendigvis lytter til U2 hver dag. De fleste kan høre, at gutterne i bandet bruger meget energi på at bringe den gode U2-lyd frem, hvilket afspejler sig i en helhjertet og ærlig koncertoplevelse.Dørene åbner kl 19.00 og Zoo TV går på kl 20.00, men der sælges kun 100 billetter til dette arrangement, så vent ikke for længe!