Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

ZULU COMEDY FESTIVAL - "Pussy Jam" - Liveshow med Sanne Søndergaard og Karina Willumsen

eventet sluttede

ZULU COMEDY FESTIVAL - "Pussy Jam" - Liveshow med Sanne Søndergaard og Karina Willumsen

Billetter fra DKK 95,00

Sted

Dato

05 sep 2017 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Pussy Jam er et samfundskritisk, feministisk kunstnerkollektiv. (Hvis vi da må kalde os et kollektiv, når vi kun er to og heller ikke bor sammen...)

I dette show leger komiker Sanne Søndergaard og musiker Karina Willumsen med nye jokes, anekdoter og satiriske sange. Måske bliver Joachim B. Olsen nævnt. Måske bliver han ikke. (Men det bliver han nok. Vi kan bare ikke lade være...)

Pussy Jam er til dig, der vil med ind i komikkens værksted og tilbringe en time med to dedikerede politiske kunstnere. (Som er den højpandede måde at sige, at vi laver sjov med magten og systemet.)

Arrangør

OBS!!! Vi skifter billetsystem. Undskyld ulejligheden! Vi glæder os til at se dig :)

Lokation

Teater Play, Strandlodsvej 7, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .