Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Zumba® MasterClass 2020 with Steve Boedt

Event aflyst

Zumba® MasterClass 2020 with Steve Boedt

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

14 mar 2020 kl. 17:30 - 20:00

Beskrivelse

Tune IF er stolte over, at kunne byde velkommen til selveste Steve Boedt, når han indtager Tune-hallerne med årets første store event den 14/3-2020 fra 17:30-20:00.

Tag med på en oplevelse ud over det sædvanlige, som ikke kun er fede danse moves, feeling the beat og en Zumba® fest –  en MasterClass med Steve er en oplevelse du altid vil huske. Hans væsen er motiverende, inspirerende og lidt af et energibundt at være i rum med – og hvem kan ikke lide et stykke med inspiration?

Kom og vær med og få sved på panden, mød gamle og nye Zumba®-besties, når den internationale og flere gange internationalt hædret performer – ja, hele Europas yndlings Zumba® Educational Specialist giver en eksklusiv MasterClass i Tune. 

Ikke nok siger du? Bare rolig, du får selvfølgelig også et stykke med den energiske og velkendte stemning, som du kan finde blandt Tunes 6 lokale Zumba® instruktører.

Program:

 • 17:30: Dørene åbner
 • 18:00: MasterClass med Steve Boedt og lokale zumba instruktører
 • 19:30: Frugt, selfies og godaften

Early Bird til 200 kr. til de første 50 billetter – derefter er prisen 250 kr. 

Vent ikke, men grib telefonen nu, få fat i dine Zumba® besties og tag dem med på årets første Zumba® MasterClass 2020. 

Velkommen til en aften med glæde, inspiration og energi i Tune - Danmarks Mest Fantastiske Fællesskab 2018.

Lokation

Tune Hallen Tune Hallen, Tunehøj 7, 4030 Tune

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer