5 koncerter, du skal opleve i august

Aug 01 2016

5 koncerter i august.
Det kan du da sagtens finde tid til.
Du får dem serveret lige hér.


05.08 Le1f (US)

Ryst, hvad din mor gav dig. Le1f er garant for en svedig fest og denne aften på Rust bliver helt sikkert ingen undtagelse. Er du til elektronisk hip hop, så skal du med til denne natkoncert!

Find billetter her


06.08 TEKNO

Oplev et multitalent af dimensioner. Den nigerianske sanger gæster København for første gang med sin lyd, som er et dansabelt mix af afropop og RnB.

Find billetter her


09.08 NAQSH DUO (IRAN)

Du kan godt lade dig narre af deres smukke udseende. Musikken er mindst ligeså betagende. De to kvinder frembringer en palet af farver i et musikalsk område, hvori de udforsker lighedpunkter mellem den traditionelle persiske musik og nutidig vestlig musik.

Find billetter her


12.08 - 14.08 UHØRT Festival

Nedlagte fabrikker, gigantiske værftshaller og grå betonkonstruktioner danner den rå ramme for UHØRT, der ligger omkranset af skøn natur på Refshaleøen i København. En unik modsætning og perfekt kulisse, når 3.000 publikummer og næsten 40 bands fylder den gamle B&W grund med masser af energi, begejstring og nærvær, rock og ridsede guitar-riffs, buldrende bas, eksplosiv sang, melankolsk folk og firser synth.

Find billetter her25.08 Pete Rock & CL Smooth (US)

Produceren Pete Rock og rapperen CL Smooth slog deres musikalske kræfter sammen tilbage i 1990. De har været aktive i over to årtier. Sammen og hver for sig. De står bag et utal af klassikere og nu har de atter forenet kræfterne. Pete Rock & CL Smooth gæster Rust.

Find billetter her