Billetto letter

May 28 2015


Vind 2 flybilletter og en Billetto aften i byen

Billetto er ved at overtage Europa med én million brugere og det vil vi gerne dele med dig. Du har derfor chancen nu for at vinde to retur flybilletter til en af vores Billetto byer: London, Paris, Berlin, Amsterdam, Dublin, Stockholm eller Oslo. Som en ekstra bonus giver vi også to billetter til et valgfrit Billetto arrangement så du kan opleve hvad byen har at tilbyde.

For at deltage skal du købe en billet på Billetto inden søndag d. 31. maj kl. 23:59, så vil du i løbet af mandagen modtage en mail med yderligere information om konkurrencen.

Hvad venter du på? Køb en billet på Billetto nu og udvid din horisont!

Denne konkurrence vil være åben indtil 31. maj 23.59 og vinderen får direkte besked. Vinderen skal være bosat i Danmark og tilmeldt Billetto nyhedsbrevet. Derudover skal vinderen melde tilbage om tre ledige datoer indenfor de næste seks måneder efter konkurrencens udløb hvor turen kan finde sted. Læs mere om T&C her:

Vilkår for Billetto konkurrencen

 1. For at deltage i konkurrencen skal du bo i Danmark og være over 18 år. Billetto ansatte må ikke deltage i konkurrencen. Ved at deltage i denne konkurrence godkender du disse vilkår
 2. For at deltage skal du have købt billet(ter) til et betalingsevent på Billetto inden søndag d. 31. maj kl. 23:59
 3. For at deltage i konkurrencen skal man svare på det spørgsmål som bliver sendt ud via mail mandag d. 1. juni. Vi vil udtrække én vinder blandt de rigtige svar. Det vil være vores CEO Patrick Borre og CTO Kasper Grubbe som udtrækker vinderen. Vinderen vil modtage en email på den email adresse der er registreret på billetkøbet. Hvis vinderen ikke svarer inden 11 arbejdsdage vil vi finde en ny vinder
 4. Som vinder af konkurrencen vinder du 2 retur flybilletter til en valgfri Billetto by og to billetter til et valgfrit Billetto arrangement i den valgte by. Konkurrencen inkluderer IKKE overnatning. Vinderen skal melde 3 mulige rejsedatoer. Det er ikke muligt at rejse på helligdage.
 5. Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter
 6. Billetto tager ikke ansvar for sene, forkerte, mangelfulde eller misvisende svar, uanset tekniske fejl, tyveri, fjernelse, ødelæggelse, kommunikationsfejl eller lignende.
 7. Billetto booker flybilletterne for vinderen med et flyselskab som rejser til den valgte destination
 8. Billetto vil gerne bruge vinderens navn og billede i reklamemateriale, men respekterer hvis vinderen ikke accepterer disse vilkår
 9. Billetto og deres partnere vil ikke blive holdt ansvarlige for ødelæggelse af personlig eller offentlig ejendom, personskade eller andre ulovlige aktiviteter i forbindelse med denne konkurrence og turen.
 10. Billetto har ret til at offentliggøre navn på vinderen af konkurrencen
 11. Vinderen og dennes gæst skal have et gyldigt pas og/eller andre gyldige rejsedokumenter
 12. Billetto har ret til at annullere rejsen, eller ændre datoerne for ud- og hjemrejse ved tilfælde af krig, terror eller andre omstændigheder som Billetto ikke har kontrol over