Guide: Copenhagen Cooking - Eksklusive oplevelser

Aug 05 2015

Skrevet af Amalie Sverdrup Warberg


Copenhagen Cookings festivalprogram er et skatkammer af kulinariske perler. Med signaturkonceptet ”Taste of Copenhagen” har du i år en enestående mulighed for, at spise i nogle af byens bedste restauranter og barer ­ og sågar hjemme hos kendte, danske madpersonligheder. Fællesnævneren for oplevelserne er, at der sættes fokus på temaerne nærvær og fællesskab.

Nærværet i middagen har Restaurant Wilhelm taget til sig med middagen ”Natur, vin & svin”. Her er grisen i centrum, der har levet et naturligt og godt liv på en gård i Sydsverige. Denne komplimenteres af lokale grøntsager, sankede urter fra området og gode naturvine.

Le Sommerlier slår ligeledes et slag for bæredygtighed, når de serverer en tre­retters menu med tilhørende vinmenu. For som de selv siger: ”Bio = Liv. Biodynamik = Livsdynamik”.

Vil du til middag i kokkens private hjem? Så find din plads ved bordet hos Jens Heding, Signe Wenneberg, Katrine Klinken eller Lisbeth og Bo fra Restaurationen. De sætter fokus på fællesskabet i form af den sociale middag og fællesspisningen. Over maden vil der blive drøftet urban farming, dansk madkultur og moderne mad gennem de sidste 20 år. Alt sammen akkompagneret af økologiske sæsonvarer, lokale ingredienser, unikke hofretter i egne fortolkninger, vin fra gemmerne og til tonerne af vinyler eller fuglekvidder.

Katrine Klinken er kogebogsforfatter, madskribent og madhåndværker. Hun har en klar opskrift på det eksklusive måltid: ”maden er ærlig og lavet af gode råvarer, med oprigtig kærlighed til madhåndværk og med et personligt præg på maden, der stimulerer og gør glad. Om det er klassisk eller nyskabende, er engagement centralt. Stemningen er afgørende for et udsøgt måltid – værtskabet skal være nærværende og man skal føle sig velkommen og det er helt unikt hvis det er mere end professionelt ­ men også en personlig oplevelse – det er unikt når det ikke lige er et måltid der kan gentages.

Hos Lisbeth og Bo glæder de sig også til at åbne dørene til deres private hjem: ”Kom og mød dem I ikke kender og opdag at bordet er det eneste sted, hvor man ikke keder sig på noget tidspunkt”.

Du finder disse og mange andre eksklusive oplevelser på Copenhagen Cookings Billettoside her


Smag magien af kærlighed - forførende tantrisk sansemiddag for par

Find dine billetter her


Fisk og skaldyr fra fad

Find dine billetter her


Nærvær og fællesskab hos Kokkeriet

Find dine billetter her


Bæredygtighed til havs & nærvær i vinmarken

Find dine billetter her


Hjemme hos Jens Heding fra søren k

Find dine billetter her


Lunch at the villa of Katrine Klinken

Find dine billetter her


Sommerfrokost i Signe Wennebergs byhave

Find dine billetter her


Velgørenhedsmiddag - Gourmet der gør forskel

Find dine billetter her


Natur, vin og svin

Find dine billetter her


Hjemme hos Lisbeth & Bo fra Restaurationen

Find dine billetter her


Du finder disse og mange flere Cooking Courses på Copenhagen Cookings Billettoside.