Massive Attack, Hiatus Kaiyote, Moodymann, Motor City Drum Ensemble and Mala offentliggjort til Dimensions’ 5års fødselsdag

Feb 05 2016

Skrevet af Amalie Sverdrup Warberg

Dimensions Festival markerer sin 5 års fødselsdag ved at løfte sløret for den første runde af navne, som du kan se frem til at opleve i Kroatien til sommer - her i blandt Massive Attack.

I løbet af de sidste fem år, har Dimensions Festival opbygget et omdømme om at være en af verdens ledende festivaler indenfor den elektroniske scene. Hvert år leveres et solidt miks af ikoniske kunstnere lige fra techno, disco, house, drum & bass, dub - you name it. 2016 versionen vil ikke være en undtagelse.

I det efterladte Punta Christo fort, placeret lige ved vandet, byder Dimensions Festival verdensklasse kunstnere så som future-soul Hiatus Kaiyote og den eksperimenterende jazz-fusion gruppe Moritz von Oswald Trio med Tony Allen og Max Loderbauer velkommen.

Som en hyldest til Chicago, NY og Detroit legenderne som har skabt lyden af undergrunden, Detroit king - og Dimensions stamgæst - Moodymann er på programmet sammen med DJ Stingray og en af de mest populære duoer inden for dance, nemlig Detroit veteranen Marcellus Pittman.

Technoeliten kan se frem imod Ben Klock, Marcel Dettmann og Rødhåd og de tidsløse ikoner fra housegenren vil medbringe deres klassiske udvalg til Dimensions fort, blandt andet med 90'ernes duo Mood II Swing, Body & Soul frontfigurer Joe Claussell og Gene Hunt.

Ud over dette, kan festivalens deltagere også se frem imod kunstnere så som Mala, Hessle Audio, Calibre, Om Unit og mange flere som vil repræsentere den mere bass-tunge side af den elektronisk musik.

Billetterne er til salg – og de ryger hurtigt. Se det fulde line-up og køb dine billetter her.

Se det fulde line-up via deres 'announcement video' nedenfor (eller via Daily Motion her).