2-dages luksus-vandretur på øhavsstien for kvinder

Christiansmindevej 16, 5700 Svendborg
Mar 27 2021 10:00
Mar 28 2021 17:00
Super organiser

Tag med Womenshikingclub på en eksklusiv 2-dages vandretur på den smukke øhavssti. Natur, god mad, godt selskab, sauna, grin, hygge og inspiration. Kort sagt: vi skal nyde den smukke sydfynske natur, i samspil med forkælelse og gode kvinder.

Vi indlogerer os på dejlige Hotel Christiansminde, som ligger billedskønt lige ud til Svendborg Sund og lige på ruten. Herfra vil turen gå begge dage; og vi går ca. 20 km hver dag.

Hotel Christiansminde vil sørge godt for os med lækker 2-retters menu lørdag aften, samt morgenmadsbuffet og madpakke til turen søndag. 

Vi vil komme med inspirerende input undervejs på turene. Ligeledes vil vi sørge for oplæg, samvær, hygge og lækre overraskelser lørdag aften.

Vi starter lørdag d. 14/11 med ankomst ml 10-10.20 på Hotellet (bagage kan efterlades på hotellet, så vi bærer så lidt som muligt på ruten). 

Vi går kl 10.30 fra Christiansminde. Undervejs spiser vi vores medbragte madpakker. VI har snacks til jer undervejs.

Lørdag aften spiser vi en lækker 2-retters menu i Christiansmindes smukke panoramarestaurant med udsigt over sundet. (Drikkevarer tilkøbes på dagen). Herefter vil der være et oplæg ved stifterne af Womenshikingclub - Amanda Lagoni og Louise Larsen, samt forkælelse og samvær.

Søndag morgen er der mulighed for havbad og sauna. Derefter er der lækker morgenbuffet ml 7.30-8.30. Vi går fra hotellet kl 9.00 og undervejs spiser vi medbragte madpakker fra hotellet. Vi er tilbage kl 17.00 på Christiansminde.

Du skal selv sørge for transport til Christiansminde, rygsæk med plads til dit eget vand i egne drikkedunke, madpakke til frokost lørdag, samt hvad du får brug for af tøj osv. Medbring ordentlig fodtøj og tøj efter vejret.

Alle med en almindelig fysik kan gå med og alle kvinder (fra 18 år) er velkomne!

Vi glæder os!

Ved billetkøb samtykker du i, at denne tur er på eget ansvar. Ved skader , uheld el lign, står du selv for transport og behandling. Vi vil være behjælpelig så godt vi kan.

Om Womenshikingclub;

WHC er et fællesskab for kvinder, der løbende inspirerer til vandring. Vi har fokus på kvinder, krop, natur, fællesskab og nydelse.

Want more events?

Sign up here to get a curated event selection right into your mailbox