Album Release: Manus Bell – Brothers Over Business

May 14 2019 20:00 - 23:55

Alice, Nørre Allé 7, 2200 København

B R O T H E R S O V E R B U S I N E S S

Manus Bell er klar med sit 2. soloalbum, Brothers Over Business og inviterer til et brag af en releasekoncert på Alice den 14. maj. Med liveband, visuals, Q.marzi som vært, Mellow som support og en masse vilde gæsteoptrædener, vil denne aften blive et hiphop man sent vil glemme!

Brothers Over Business består af 12 personlige og politiske sange med et budskab om at vægte venskab over succes og relationer over penge. Leveringen er i fokus, og Manus Bells tekniske evner ligger i den absolutte topklasse, når han med lynets hastighed skyder med dobbelttempo-trioler uden besvær. Manus Bells genkendelige stemme er essensen af hans lyd, og han bruger indlevelsen i sit vokale udtryk til at sætte en stemning, der opfordrer lytteren til at lægge sit seriøse øre til dét, han har på hjerte. Manus Bell har selv komponeret samtlige sange på Brothers Over Business med assistance fra Affiliated produceren SNDY, og har skabt et progressivt lydunivers, hvor han bruger støvede jazzsamples og liveinstrumenter til at komplimentere de tunge, drivende trommer. Det giver en mere nuanceret og melodisk lyd, end vi er vant til fra hård boombap hiphop. En lyd der, ligesom teksterne, runger en alvorlighed.

Mellow vil stå for opvarmningen, Q.marzi er vært, og en masse gæster vil blive genforenet med Manus Bell på scenen, herunder Mund De Carlo, Jonah Wright, Mathilde Savery, Kaser, Tarick, Hakami og selvfølgelig resten af Affiliated holdet. Vinyler kan købes kontant eller med MobilePay til koncerten.

Indgang: 110 kr.

_____________________________________________________________________

► Manus Bell

Manus Bell er raptivist. Med politisk ildsjæl og et fænomenalt flow bruger han hiphop til at formidle sit syn på verdenssituationen. Hans dybe og genkendelige stemme rummer en oprigtighed, som drager lytteren ind i hans alvorlige tematikker, og med mere end hundrede koncerter, et album, en EP og en håndfuld singler på CV’et har Manus Bell sat sit aftryk på den danske hiphop scene. I dag anderkendes han i miljøet som værende én af de få danske rappere med potentiale til internationalt gennembrud, og han har allerede formået at vække opsigt udenfor Danmarks grænser med stor ros fra amerikanske rappere som Jedi Mind Tricks, MURS og R.A. The Rugged Man, som personligt har efterspurgt Manus Bell som sit support-act til hans tre sidste koncerter i Denmark. Med rå indlevelse og et overlegent flow kan Manus Bells live performance få enhver til at føle sig som en del af 90’ernes hiphop miljø i Brooklyn, hvor attituden, budskabet og leveringen er i fokus.

”Han kan spytte. Virkelig spytte. Ordene ruller af tungen i trioler og enderimene falder som en skarpretter” – Gaffa

Musik: https://youtu.be/H9Kg4a2Xi04

Paid Ticket

DKK 110.00 + DKK 13.24 fee