Alsang i Mindelunden for de mindste

Tuborgvej 33, 2900 Hellerup
Sep 03 2021 10:00 - 10:45
Tickets Free
Tickets Free

Vi glæder os til at byde jer med til en mindeværdig alsangskoncert for de 4-6 årige. Vi genoptager den gamle alsangstradition fra besættelsen og synger sammen i Mindelundens historiske rammer. 

Det endelige program for medvirkende kunstnere og sange er endnu ikke på plads. Vi melder programmet ud i midten af august, så I har mulighed for at høre sangene inden koncerten. Hold øje med mindelunden.dk

Koncerten starter kl. 10 på græsplænen i Mindelundens nye del. Vi åbner porten ved hovedindgangen kl. 9.30, så der er tid til at komme på plads. Biletterne skal medbringes på print eller digitalt, så vi kan scanne koden ved hovedindgangen på Tuborgvej 33. Toiletter findes ved bygningen ved hovedindgangen. 

Efter koncerten er I velkommen til at spise madpakkerne på græsplænen, eller gå ud i den omkransende Ryvangens Naturpark, hvor der er plads til den vilde leg. 

Vi har udviklet et gratis formidlingstilbud til dagtilbud i forbindelse alsangskoncerten. Tanken er at I besøger Mindelunden forud for koncerten, en dag i ugerne (33, 34 eller 35). Her fortæller vi nogle af de spændende historier som Mindelunden rummer. Læs mere om formidlingstilbuddet og book det her https://mindelunden.dk/undervisning

Kontakt os hvis der er spørgsmål på mail: mindelunden@km.dk eller tlf: 2280 0467
Vi tager forbehold for evt. tilpasninger/aflysninger i forhold til de gældende Covid-19 retningslinjer. 

Attendees

Mindelunden er en mindepark indviet den 5. maj 1950 til minde om de danske modstandsfolk, der faldt under besættelsen 1940-1945. Mindelunden ligger på en del af det tidligere kasserne område som de tyske besættelsesstyrker i perioden 1943-1945 anvendte til indkvartering af tyske tropper og som henrettelses- og begravelsesplads for danske modstandsfolk.

Want more events?

Sign up here to get a curated event selection right into your mailbox