Alsang i Mindelunden om aftenen

Tuborgvej 33, 2900 Hellerup
Sep 03 2021 20:00 - 21:00
Tickets Free
Tickets Free

Når mørket sænker sig inviterer vi til alsang for voksne med lys under træernes kroner i Mindelundens historiske rammer. Denne alsangskoncert bliver kronen på værket, med to på dagen forudgående alsangskoncerter for henholdsvis børn i alderen 4-6 år og skolelever i 4.-6. klasse. Vi genoptager den gamle tradition, hvor danskerne samledes og gennem sangen udtrykte deres modstand mod besættelsesmagten. 

Vi glæder os til at se jer til en stemningsfuld aften. Det endelige program er stadig under udarbejdelse, så hold øje med mindelunden.dk. Her offentliggøres de medvirkede kunstnere og hvilke sange der skal synges.

Det er foreningen Alsang der i samarbejde med Mindelunden får arrangementet til at blive en uforglemmelig dag, hvor friheden og fællesskabet styrkes. Arrangementet er en del af ALSANGS ugen, hvor hele Danmark samles til fællessang. 

Biletterne skal medbringes på print eller digitalt, så vi kan scanne koden ved hovedindgangen på Tuborgvej 33.

Vi tager forbehold for evt. tilpasninger/aflysninger i forhold til de gældende Covid-19 retningslinjer. 

Mindelunden er en mindepark indviet den 5. maj 1950 til minde om de danske modstandsfolk, der faldt under besættelsen 1940-1945. Mindelunden ligger på en del af det tidligere kasserne område som de tyske besættelsesstyrker i perioden 1943-1945 anvendte til indkvartering af tyske tropper og som henrettelses- og begravelsesplads for danske modstandsfolk.

Want more events?

Sign up here to get a curated event selection right into your mailbox