Anne Linnet julekoncert

Dec 22 2018 14:00 - 15:15

Vor Frelsers Kirke, Sankt Annæ Gade 29, 1416 København

I et år der både har budt på albumindspilninger, festival turne med band og offentliggørelsen af jobs i det nye år med Anne Linnet Band kollegaerne Lis Sørensen og Sanne Salomonsen finder Anne Linnet igen plads i kalenderen til at gæste de danske kirker. Og som traditionen byder sluttes årets juleturné af på hjemmebane på Christianshavn.

Med en livslang karriere som sanger, sangskriver, komponist og forfatter får koncertgængerne virkelig en oplevelse med sig ved mødet med Anne Linnet og hendes kendte sange når de fremføres i trio sammenhæng.

Julen bliver sunget ind med sange fra Linnets Jul og sange vi kender og kan synge med på såsom Barndommens Gade, Tusind Stykker og Lille Messias.

Anne Linnet vil, udover sine egne sange, synge sange fra samarbejdet med Johannes Møllehave og i denne intime og akustiske koncertform også fortælle anekdoter om sangene og tankerne omkring deres tilblivelse.

Desuden vil publikum stifte bekendtskab med nogle af Anne Linnets nye koraler / salmer som først vil blive udgivet i 2020.
En del af overskudet fra koncerten går til Folkekirkens Nødhjælp.

Anne Linnet - guitar og sang
Jesper Bo Hansen / Marcus Lindell- keyboard
Julie Lindell – kor

Dørene åbnes 45 minutter før koncertstart.

Billet

Not Available