Beatfortælling

Nov 12 2020 19:30 - 21:30

Der er fortællinger, der har så meget beat, at de får hjertet til at slå hurtigere. Der er musik, der har så gode historier, så du er nødt til at slå ørerne ud, mens fødderne tripper med.BEATFORTÆLLING henvender sig til det publikum, der forventer lidt mere. Det er autentisk livekoncert & fortælling, der er appellerer til både latter, eftertænksomhed og tårer. Det er underholdning med kant og hang til sort humor, musikalske højder, sørgmunterhed og det dybe, stille vand.

Marianne van Toornburgs sange spinder musikalske historier rundt om Susan Ørums fortælling ”Pingvinreglementet”, så alt hænger sammen, forstærker hinanden og går op i en højere enhed. BEATFORTÆLLING er medrivende, barsk, poetisk og helt sin egen, fremført af en garvet besætning med noget på hjerte.MARIANNE VAN TOORNBURG
Dansk sanger & sangskriver – nyt album på vej i ultimo 19, som opfølger på solo-albummet Mono, der var hendes debut som solo-artist. Efter en karriere som korsanger i bl.a. Anne Linnet og Marquis de Sade, Alberte og Miss B. Haven sidst i 80’erne, startede hun Sweethearts med Pernille Højmark. Senere bl.a. solist i bandet Dreamtones, og en del af bandet Jodeladies.

Susan Ørum
Storyteller & tekstforfatter - tilhører gruppen af nye moderne historiefortællere, der arbejder med den autentiske personlige jeg-fortælling. Susan arbejder udelukkende med eget materiale og fortæller råt for usødet om ”det der liv” når det er bedst - og når det er allerværst. ”Pingvinreglementet” har allerede fået publikum til at grine, græde og blive stille på små og store scener - fra Nordjylland til København.

Beatfortælling bliver solidt bakket op af guitaristen Mikkel Grue. Tak til Østerbro Lokal Udvalg for økonomisk støtte, der sørger for at arrangementet kan gennemføres med et begrænset publikum.► Torsdag den 12. november kl 19.30 / dørene åbner kl. 19.00
► Forsalg: 110 kr. + gebyr 

Community