Bikes vs. Cars

Nov 05 2015 19:00 - 20:45

Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København


CPH:DOX kommer til Amager! Til denne visningen vil Lasse Schelde fra Bicycle Innovation Lab introducere filmen med fokus på København som cykelhovedstad.

Fra Sao Paolo til Los Angeles, og fra Toronto til vores egen mini-metropol København. Kampen om fremtidens storbyer er i gang, og den udspiller sig på både to og fire hjul og handler om meget mere end om at komme fra A til B. Hvordan vores byer ser ud er nemlig afgjort af hvordan vi bevæger os rundt i dem, og bilindustriens effektive lobbyarbejde har betydet, at rammerne om stadig milliarder af menneskers liv er bestemt af hensynet til bilerne. Men en ny, grøn modbevægelse giver bilisterne baghjul - for cyklen er nemlig både et sundt og bæredygtigt alternativ til en fremtid, der er ved at kollapse af trafik.

Billetter til dette arrangement købes via Billetto – reservation er ikke muligt.

Afhentning af særbilletter
Personer med Akkrediteringskort, Festivalpas, Rabatkort, Fribilletter og Studerende/Pensionister SKAL møde op fysisk på det pågældende venue og hente/købe billetter, da disse billettyper kun er til salg i døren. Der er mulighed for at hente og købe billetter i festivalperioden i Bremen Teater til dette event hver dag fra 12.00 - 21.00 (Undtagen d. 8/11).

Billet

Not Available