Bloom Academy - Mesterlære: Hvad er lys? - for de 10-15-årige (søndag)

May 27 2018 11:00 - 14:00

Søndermarken, Pile Alle 55, 2000 Frederiksberg

Vi oplever verden ved at se lys. Uden lys kan vi intet se. I naturvidenskaben bruges lys til at undersøge mange ting. Vi bruger lys i et mikroskop for at undersøge bakterier, vi ser på lys fra fjerne stjerner for at undersøge universet og vi bruger lys i form af røntgenstråling for at undersøge knoglerne i vores kroppe. Men hvad er lys egentlig? Det skal du og din læremester udforske ved at skille lyset ad og undersøge Søndermarkens natur.

Bliv lærling på Bloom. Mesterlære er Bloom Academys nye tiltag til de 10-15-årige, der kan komme få en unik forskningsoplevelse mellem Søndermarkens træer.

Efter Mesterlære kan du tage med din mester på Science Tour og opleve Blooms verden af viden.
Begge aktiviteter kræver forhåndstilmelding, så køb din billet her. Pladsbegrænsning: 16 lærlinge til hvert emne. Forældre ingen adgang.
Medbring eventuelt mad og drikke.

Mestrene er:
Bjarke Takashi Røjle Christensen er ph.d. fra Niels Bohr Institutet.
Louise Lund Bækgaard er kemi-, biologi- og bioteknologilærer på Allerød Gymnasium.

Se programbeskrivelsen her: http://www.bloom.ooo/event/mesterlaere-hvad-er-lys...

OM BLOOM:
Bloom er en festival om natur og videnskab, der finder sted 27.-28. maj i Søndermarken på Frederiksberg. Over to dage byder festivalen på debatter, talks, laboratorier, samtaler og naturvandringer under åben himmel, og giver publikum mulighed for gå på opdagelse i naturvidenskabens verden og blive inspireret af forskerne, de krøllede hjerner og naturen. Med deltagelse fra videnskabsfolk og tænkere fra både ind- og udland vil festivalen hive naturvidenskaben ud af laboratoriet og krydre den med kunst, mad og filosofi.

Bloom er en folkeoplysende, non-profit begivenhed med gratis adgang for alle til festivalpladsen.

Se resten af programmet på www.bloom.ooo.

Standard

Not Available