Bloom Academy - Mesterlære: Hvad er tilfældighed? - for de 10-15-årige (lørdag)

May 26 2018 11:00 - 14:00

Søndermarken, Pile Alle 55, 2000 Frederiksberg

Vores liv føles fuld af tilfældighed. Hvem man lige møder i toget, antallet af kokosstykker på en flødebolle, mandlen i risalamanden, og hvor man spawner i Mindcraft. Men er de tilfældige? Og hvordan kan man vide med sikkerhed, om noget er tilfældigt eller ej? Det skal du og din læremester udforske ved at lave grundige undersøgelser, kaste med rigtig mange terninger og lave beregninger ud fra dine målinger. Det bliver ikke nemt, men det bliver fedt!

Bliv lærling på Bloom. Mesterlære er Bloom Academys nye tiltag til de 10-15-årige, der kan få en unik forskningsoplevelse mellem Søndermarkens træer.

Efter Mesterlære kan du tage med din mester på Science Tour og opleve Blooms verden af viden.
Begge aktiviteter kræver forhåndstilmelding, så køb din billet her. Pladsbegrænsning: 16 lærlinge til hvert emne. Forældre ingen adgang.
Medbring eventuelt mad og drikke.

Mestrene er:
Ida Viola Kalmark Andersen er fysik- og matematiklærer på Roskilde Gymnasium.
Anine Borger er ph.d-studerende på Niels Bohr Institutet.

Se programbeskrivelsen her: http://www.bloom.ooo/event/mesterlaere-hvad-er-til...

OM BLOOM:
Bloom er en festival om natur og videnskab, der finder sted 27.-28. maj i Søndermarken på Frederiksberg. Over to dage byder festivalen på debatter, talks, laboratorier, samtaler og naturvandringer under åben himmel, og giver publikum mulighed for gå på opdagelse i naturvidenskabens verden og blive inspireret af forskerne, de krøllede hjerner og naturen. Med deltagelse fra videnskabsfolk og tænkere fra både ind- og udland vil festivalen hive naturvidenskaben ud af laboratoriet og krydre den med kunst, mad og filosofi.

Bloom er en folkeoplysende, non-profit begivenhed med gratis adgang for alle til festivalpladsen.

Se resten af Blooms program på www.bloom.ooo.

Standard

Not Available