Brøndby IF - FC St. Pauli

Jul 08 2018 15:00 - 17:00

Brøndby Stadion, Brøndby Stadion, 2605 Brøndbyvester

Brøndby IF møder FC St. Pauli på Brøndby Stadion

Modstanderen til den femte og sidste kamp som Brøndby IF skal spille som optakt til den nye Alka Superliga-sæson er fundet. Søndag den 8. juli kl.15:00 på Brøndby Stadion lægger Brøndby IF græs til når man byder FC St. Pauli velkommen til Vestegnen. FC St. Pauli spiller til dagligt i den tyske 2. bundesliga og det er dermed en stærk modstander som opstarten sluttes af med.

Sportsdirektør Troels Bech fortæller om valget af FC St. Pauli:

- FC St. Pauli er en stærk modstander der såvel teknisk som fysisk vil kunne udfordre os. Vi har bevidst valgt at sidste kamp i pre-season skal være mod en stærk modstander som kan give os kvalificeret modspil, ligesom vi også bevidst har valgt at spille den sidste kamp før Alka Superligaen begynder her på Brøndby Stadion. Vi ønsker at takke for den store støtte Brøndby fans viste os igennem hele sidste sæson, men også for den store opbakning vi oplever p.t. Vi har aldrig oplevet så stor opbakning og interesse for sæsonkort som denne sommer, hvor vi har fornyet og solgt rekordmange sæsonkort til den nye sæson. Det fællesskab er unikt i dansk fodbold og som en lille tak, giver vi derfor gratis adgang til alle sæsonkortholdere til kampen mod FC St. Pauli.

Til kampen vil Sydsiden Nedre og Loxam Nedre åbnes for Brøndby fans, mens .J.Jensen Nedre vil blive åbnet udelukkende for FC St. Pauli fans.

Loxam, Voksen

Not Available

Loxam, Barn U/16

Not Available

Sydsiden, Voksen

Not Available

Sydsiden, Barn U/16

Not Available

Away section, Adult

Not Available

Away section, Child U/16

Not Available