Champagne- & macaronsmagning i København

Mar 09 2018 17:30 - 19:30

Terrible Pastry School, Grundtvigsvej 10A, 1864 Frederiksberg


Om Champagne- & macaronsmagning hos Frédéric Terrible & La Maison Du Champagne

Du kender nok de små macarons fra de buede konditorvinduer i Paris’ sidegader. Men hvad vil smagsløgene sige til, at den franske klassiker udsættes for krydrede, salte smage, når dine macarons fyldes med gedeost, røget laks eller foie gras? Tag en bid af det salte, så det søde og bland det hele med boblerne fra champagnen. Marseillaisen lyder jo næsten allerede i baggrunden.

Hvad er inkluderet:

  • 2 timers champagne- og macaronsmagning.
  • Smagning af 5 nøje udvalgte champagne.
  • Macarons fra både det salte og det søde køkken.
  • Præsentationer af champagnerne ved La Maison Du Champagne.
  • Præsentationer af de forskellige macarons ved Frédéric Terrible.

Fun Facts:

  • Champagne laves ved en sekundær fermentering af vin, hvor der dannes kulsyre.
  • Macarons er primært kendt som en fransk småkage med et sødt og luftigt fyld.

Om Frédéric Terrible:

Frédéric Terrible har 20 års erfaring som dessertkok, og har sat sine kagestempler på nogle af Danmarks bedste restauranter, som Falsled Kro og Nimb. Terrible mestrer de svære teknikker, og giver gerne sin viden videre, så du kan få et stykke af Frankrig hjem i køkkenet.

Om LaMaisonDuChampagne:

LaMaisonDuChampagne importerer kvalitetsvine direkte fra vinproducenterne. De har en stor viden om de enkelte vindistrikter og producenter, og formidler gerne deres viden. LaMaisonDuChampagne guider dig rundt i vinens verden, fortæller om smagsnuancer, smagssammensætninger og meget mere.

Entrance

DKK 240.00 + DKK 15.48 fee