Copenhagen Rosé Festival 2020

Jun 04 2021 18:00 - Jun 05 2021 20:00

Foreningen Bygningskultur, Borgergade 111, 1300 København

OBS  : NY DATO 

Kære alle. ❤️ Da myndighederne har forlænget forbuddet mod store forsamlinger til og med august, betyder det desværre at den planlagte Copenhagen Rosé Festival 2020 ikke kan afholdes alligevel. Vi håbede til det sidste, at kunne få lov at afvikle festivalen, men har fuld forståelse for myndighedernes beslutning og bakker naturligvis op herom. ❤️ Alle med billetter købt via Billetto.dk kan overføre til Copenhagen Rosé Festival 2021 – hvilket vil være en god støtte for festivalen, som vi kun kan opfordre til – ellers kan man vælge at få refunderet den. Dato for næste års festival offentliggøres i næste måned. Vi håber på jeres forståelse og støtte, så Copenhagen Rosé Festival kan vende stærkt tilbage i 2021. ❤️ Vi vil rigtig gerne give lidt igen, og trækker lod om 6 flasker skøn rosé blandt de, der vælger at beholde billetten til næste års festival. Vi trækker en heldig vinder i juni. Mere info følger. Pas godt på hinanden, hver for sig. ❤️ #copenhagenrosefestival


Copenhagen Rosé Festival 

Vi vil slå dørene op for Københavns største roséfest for tredje gang. Igensamler vi Danmarks bedste rosé-importører, producenter og rosé-elskere under éttag.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en verden af rosé, hvor du får muligheden for at smage og stifte bekendtskab med et hav af rosévine og alt hvad dertil hører.

Denne gang finder festivalen sted i Bygningskulturens Hus, hvis historiske bygning ligger i hjertet af København. I løbet af festivalen vil det være muligt at smage og købe nye som gamle favoritter med hjem fra vores 20 forskellige udstillere, som tilsammen vil have over 100 forskellige rosévine med.Gå på opdagelse i de historiske lokaler i indre by, som danner rammerne for Copenhagen Rosé Festival, og nyd pinsesolen og de lyserøde dråber i det hyggelige udendørs loungeområde, hvor vi forkæler med dj og jazz begge dage. Her vil cocktail specialist Jesper Schmidt forkæle med rosé-cocktails fra vores helt egen bog ‘Thank You For Rosé’, der udkom tidligere på året.

Priser: fra 319,-Entrébillet (inkl. 1 rosé-cocktail, 1 smagekort à 12 smagninger og 1 festivalplakat)
VIP Entrébillet (inkl. 1 rosé-cocktail, 1 smagekort à 12 smagninger, 1 festivalplakat og 1 Thank You For Rosébog): DKK 499,- (værdi DKK 679,-)


Tid og sted: TBA
Lørdag TBA
Søndag TBA

Læs mere om Copenhagen Rosé Festival 2020 via www.copenhagenrosefestival.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Copenhagen Rosé Festival 2020!