CPH:DOX 19 - Jawline / CPH:MEETINGS: Youtube-stjerner

Mar 25 2019 17:30 - 20:00

Aveny-T, Frederiksberg Allé 102, 1820 Frederiksberg

Youtube-stjerner

– hårdt arbejde eller stjerneliv?

Aveny-T, Mandag d. 25. marts kl. 17:30

Visning af ‘Jawline’ efterfulgt af debat for børn og deres forældre med nogle af de danske Youtube-stjerner fra Splay One, Splay Ones direktør, Adrian Langer, samt diverse eksperter.

Sammen med Splay One, som administrerer nogle af de største danske Youtube-stjerner, er vi glade for at kunne invitere til debat om fænomenet og hvilken betydning det har for vores samfund. Først ser vi filmen ‘Jawline’, der følger to Youtube-stjerner i USA. Den ene er etableret mega stjerne – den anden godt på vej til at slå igennem for alvor. Dernæst debattere vi sammen med publikum, hvor vi sætter fokus på fænomenet Youtube-stjerner: Hvorfor er det så stort? Hvad er det, børn og unge får ved at følge dem? Hvad får youtuberne selv ud af det? Er det altid en fest eller er det mest af alt hårdt arbejde? Hvilke betydning har youtubere i vores samfund? Kan man tillade sig at kritisere det de lægger ud? Og har youtuberne overhovedet et ansvar som influencers?

Mød blandt andet Adrian Langer (country manager Splay One), Benjamin Mann-Nakel (youtuber), Camilla Frederikke (youtuber) og Anne Eskerod Borgstrøm (inside manager for Aller Analytics og ekspert på teens). Moderator: Cana Buttenschøn.

Billet

DKK 90.00 + DKK 11.74 fee