Cykeltur: Havneringen. Byens nye cykelrute

DAC WELCOME (BLOX), Bryghuspladsen 10, 1473 København K

En cykeltur hele havnen rundt, over broer og langs havnekajen var for ikke så længe siden en urban utopi. I dag kan vi ikke forestille os, at det nogensinde har været anderledes. Spring med DAC på cyklen og følg udviklingen i Københavns havn, hvor vi bliver opdateret på broer, boligbyggerier og byggepladser.

Havneringens 13 km på cykel er en fantastisk mulighed for at opleve de seneste 10-15 års byudvikling i København. Nye boligbyggerier og havnebade er skudt op, industrier er forsvundet, men havnen byder heldigvis stadig på stor variation.

Vi begynder og ender turen ved BLOX, Dansk Arkitektur Centers nye hjem, og hører her også mere om den kommende cykel- og gangbro, Lille Langebro. 

Vi cykler hele havnen rundt og ser bl.a. nærmere på Enghave Brygge: 10 nyanlagte øer, der til sammen giver plads til 2.600 nye boliger på et attraktivt stykke af Københavns havn. Vi følger også udviklingen på Teglholmen og Sluseholmen og kigger nærmere på Havnebryggen, hvor der nu er rækkehuse og en sandstrand.

Spring på cyklen, og følg udviklingen i Københavns havn.

Mødested:

Bryghuspladsen, til venstre for indgangen til BLOX.OBS & praktisk information:

Turen varer 2,5 time

Husk at møde op 10 minutter før turen begynder og at medbringe egen cykel.

Turbilletten til din valgte tur, giver dig desuden gratis adgang til DAC på dagen, hvor turen har fundet sted.
Fremvis din billet til personalet i billetsalget i DAC, og du får fri adgang til DAC i BLOX resten af dagen. God fornøjelse!


Foto: Anders Sune Berg - Cirkelbroen af Olafur Eliasson

Cykeltur: Havneringen. Byens nye cykelrute Not Available