Dobbelt koncert med Markus Valentin og The Grenadines

Feb 07 2019 19:30 - 21:30

Fredens Kirke, Odense, Skibhusvej 162, 5000 OdenseMarkus Valentin

Det er umuligt at komme udenom at Markus Valentin lyder umiskendeligt meget som C.V. Jørgensen.

“Jeg er ufatteligt beæret over at folk de sammenligner mig med en af den kaliber men jeg trækker ikke referencen særlig meget. Det er lidt pinligt men det er kun for to år siden at jeg rigtig fandt ud af hvem C.V. Jørgensen er, netop fordi folk stod til min koncert og sagde “det er C.V. Jørgensen! Det er C.V. Jørgensen!”. Det er klart vi bliver sammenlignet måske fordi vi begge er inspireret af Bob Dylan og jeg har også mine danske tekster”

“Jeg tror at min generation sidder og kigger på en musikbranche, der nærmest ikke har ændret sig siden 80’erne og folk vil gerne høre noget nyt og når de så opdager C.V. Jørgensen eller Bob Dylan, så kan de høre at det er autentisk og musik for musikkens skyld”

I marts 2018 udkom hans debut EP “Drømmenes Død”, som skildrer ungdommens personligheder i deres kamp om at finde fodfæste i verden. Alle sange er baseret på virkelige hændelser, om så det er gennem møder med personerne fra sangene eller egne oplevelser. Debuten har fået sat ham på kortet over fremtrædende sangskrivere, og banet vejen frem til spændende projekter.

Den 5. oktober udgiver Markus endnu en EP ”Tinderbox - Udsnit Fra Scenekanten” som er en Live EP

The Granadines

The Grenadines er ærlig, autentisk og uhøjtideligt. Bandet finder deres inspiration i fortidens store amerikanske folkhelte, og d. 16. november 2018 er de klar med deres andet album. Først single “Brighter Days” har allerede fået massiv airplay på P4.

Noget utraditionelt består The Grenadines af fem sangskrivere og to forsangere, hvilket giver bandet et ærligt og varieret udtryk. Live bliver man trukket ind i musikken af The Grenadines store tilstedeværelse og musikalske legesyge, når de bytter rundt mellem bas, guitar, banjo og lapsteel bandmedlemmerne i mellem.

Bandet startede tilbage i 2014, som et eksperiment. Dengang var der to dogmer. Sig ikke nej til idéer, og lad indspilning og sangskrivning ske hurtigt og umiddelbart. Det resulterede i debutalbummet The Grenadines fra 2015, som blev skrevet og indspillet på blot 20 dage. Albummet blev blev modtaget flot af kritikere, og fem sange fra debuten blev spillet på DR’s radiokanaler.

Nu har de lagt dogmerne bag sig, og arbejder i dybden med sang- og tekstskrivningen, og eksperimenterer med indspilningen til den helt rigtige sound er der. Det har resulteret i et mere forfinet og modent album.

The Grenadines består af:

Laurits Emanuel (Fremtidsminder)

Kasper Ejlerskov Leonhardt (Tidl. Wangel)

Morten Fillipsen (In Memoirs)

Kasper Daugaard (tidl. Lukas Graham)

Dennis Debannic (The Attic Sleepers)

Billet

DKK 100.00