Dorado & Amati Schmitt Qiuntette - (Frankrig) - gypsy-jazz/swing - Vinterjazz 2021

13 feb 2021 kl. 21:00

VINTERJAZZ 2021

​Danmark får under Vinterjazz 2021 igen besøg af en international jazzlegende: Dorado Schmitt og hans lige så fantastiske søn, Amati Schmitt. 

Det er ikke uden stolthed, at Bartof Station atter kan præsentere Masters of Gypsy - den franske legende Dorado Schmitt og hans søn Amati Schmitt foran landsmændene Francko Mehrstein og Gino Roman samt danske Esben Mylle Strandvig. 

I arven efter Django Reinhardt og Stéphane Grappelli står Dorado Schmitt som en af de ganske få virkelige mestre, der brillerer med en fuldstændig fanden-i-voldsk spillestil og et drive uden lige. Dertil kommer den helt unge guitarist Amati, der med en knusende ro og selvsikkerhed viderefører den populære og medrivende sigøjnerjazz på et højt teknisk niveau. Trods sine kun 24 år kan han sin gypsyswing til fingerspidserne og spiller med autoritet og styrke. 

"Bestil billetter i en fart. To generationer spiller ud, så det siger spar 2. En oplevelse ud over det sædvanlige er i vente!"

(Giant Steps)

Dorado Schmitt og Amati Schmitt kan få elskere af gypsy-jazz helt op af stolene. Dorado er en usædvanlig begavet guitarist og violinist, der overrasker alle. Sønnen - Amati Schmitt - betragtes allerede nu som en af verdens bedste guitarister. De SKAL opleves!

Line up:

Dorado Schmitt - violin & guitar

Amati Schmitt - guitar

Francko Mehrstein - rytmeguitar

Esben Strandvig - rytmeguitar 

Gino Roman - kontrabas.

Vi anbefaler forsalg til denne koncert, da vi plejer at blive løbet helt over ende, når bandet spiller hos os!


KONCERT & MAD:

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene og vælge at tilkøbe en madbillet:

Dagens Gryde: En dejlig krydret ret, der serveres med ris, creme fraiche & grønt. Retten er ikke voldsomt stærk.

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem senest en time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 11:00 på dagen for koncerten.

Vi åbner kl. 17.00.

Der er ingen bordreservering hos os, vi kører efter først-til-mølle princippet.

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.