EM Kvalifikationen Danmark mod Sverige

Sep 16 2018 14:15 - 17:15

Ballerup Super Arena, 4, 2750 Ballerup

Landskamp - EM kvalifikationen til slutrunden i 2021

*(Bestiller du fra Sverige - Bemærk vores "Svenska sektionen" i arenaoversigten)

**(Ved pladser med begrænset udsyn er der stadig rimelig synsfelt, men der kan være få områder af banens areal der vanskeligt kan ses eller en vire eller lign. fra rækværk i synsfeltet.) 
Danmark vandt den første kvalifikationsrunde og er nu videre til anden runde, hvor der venter to spændende kampe mod vores brodernation og evige rival i sportslige sammenhæng Sverige samt Hviderusland. Danmark er trådt et niveau op og modstanden i anden runde må siges at være noget stærkere, da de to modstandere historisk er stærke basketball nationer. Der bliver tale om en enorm spændende runde, hvor vi særligt glæder os til at byde Sverige velkommen til landet i Ballerup Super Arena den 16. september og vise dem, at Danmark nu ikke længere er en lillebror i basketball sammenhæng, men skal tages seriøst og alvorlig som basketballnation. Svenskerne skal ned med nakken og har normalt 6-7000 tilskuere til deres hjemmekampe og en enorm opbakning, så kom og støt landsholdet hele vejen til EM 2021 og lad os fylde Ballerup Super Arena endnu engang.

Anden kvalifikationsrunde består af de tre hold som vandt deres gruppe i første runde, samt den bedste toer. Danmark vandt i første runde gruppen over henholdsvis Armenien og Albanien. I anden runde møder Danmark Sverige og Hviderusland, som begge er kommet til som tabere af deres VM 2019 kvalifikationsgrupper. Danmark rangere lige nu som nummer 71 i verden og både Hviderusland og Sverige har højere rangeringer som nummer 51 og 53 i verden. Danmark skal vinde gruppen for at kvalificere sig til den endelige EM-kvalifikationsturnering.

Kom til Ballerup Super Arena og støt det danske basketball landshold hele vejen til EM 2021. Vi arrangerer et brag af en kamp mod vores svenske storebror. Der vil være underholdning med dancepiger, maskotter og meget andet. Stærkt styret af konferencier Søren Pedersen.

Velkommen i Ballerup Super Arena