EmmaDop

Mar 06 2020 21:00 - 23:00

KLEIN, Wagnersvej 19, 2450 København

EmmaDop eksploderer i kaos, kærlighed, kanoner og total teenage-lykke!

Der bliver åbnet op for et kæmpestort lydunivers og iørefaldende sange, når den århusianske trio gæster KLEIN og giver deres bud på ny, energisk popmusik. 

I efteråret 2019 udgav EmmaDop deres to første singler, som indkapsler bandets stræben efter højt til loftet, punchy beats og medrivende omkvæd. Vidundergrunden på P3 beskriver debutsinglen ​Fitness ​ som ​“Indiepop der spiller på de helt store tangenter.” - “...et fuldstændig vanvittigt lydlandskab”

Hør Fitness her: ​

På Emmadops nyeste single ​Uppercut ​ eksploderer de i kaos, kærlighed, kanoner og total teenage-lykke! Her skinner Line Søndergaards udtryksfulde vokal og evne til at skabe unikke og fængende melodier, tydeligt igennem bandets massive 80’er inspirerede lyd.

‘Uppercut er et sammensurium af kærlighed og konflikt - lige der hvor forelskelsen opstår - i et stort kaos af dilemmaer, følelser, mavefornemmelser og frustration - forelskelsen gør en manisk og man er helt ude af stand til at styre sig selv og sine følelser, og så - SMASH! KAPOW! BOOM!’ - Line

Hør Uppercut her: ​

Trioen har optrådt på blandt andet og Uhørt festival og Spot Festival

Links:​Spotify​ - ​Facebook​ - ​Instagram