Familie Flyvning

Apr 28 2018 10:00 - 11:00

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København

Familie Flyvning er akroyoga med børn. Her lærer du at balancere dit barn på dine hænder og fødder. Flyveren er en klassiker de fleste kender, men der findes et hav af sjove balancestillinger og små flows, du kan lave sammen med dit barn. Gennem øvelser der øger styrke, koordination og kropsbevidsthed, træner vi evnen til at at være nærværende og fokuserede i nuet.

Det siger forældre om FamilieFlyvning:

"det er en fantastisk sjov træning af børns balance og motorik og så er det er guld værd at få de her øvelser til at lykkes med sine børn. Du vil se det i deres ansigter…"

"den nærhed og det samvær som min søn og jeg har oplevet sammen er ubeskrivelig og har dannet en sanselig grobund for vores relation".

Om Cecilie Hyltén-Cavallius vores underviser:

Cecilie er fysioterapeut og yogalærer og har gennem de sidste mange år undervist alle tænkelige aldersgrupper i akroyoga. Hun arbejder til daglig med at udbrede kendskabet til familiebevægelse og med at gøre bevægelse til en naturlig del af hverdagen i familien. De seneste år har hun udviklet konceptet "Familieflyvning". Med balance som et grundlæggende tema for en sjov og anderledes bevægelsespraksis, hvor børn og deres voksne træner sammen, kombinerer hun elementer fra akroyoga, naturlig bevægelse og leg. På Cecilies egen hjemmeside kan du se mere.. børnogbalance.dk

Pris: 50 kr. pr. person

Lokale: 'Klubben' på 1. sal

Da dette er en særlig workshop skal du købe billet på forhånd. Den køber du her.

Vi glæder os til at flyve med jer.

Bedste hilsener Cecilie og Absalon

General Admission

Not Available