Familiemiddag i kunsten

Nov 26 2017 14:00 - 15:30

SMK – Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København


SMK’s store efterårsudstilling har fokus på familien. I udstillingen Family Stories præsenterer den anerkendte britiske kunstner Gillian Wearing videoværker, fotografiske værker og skulpturer, der på den ene eller den anden måde fortæller historier om familier, identitet og relationer. Gillian Wearing er kendt for at bruge ”almindelige” mennesker – herunder sig selv og sin egen familie i sine værker.

I anledning af udstillingen inviterer vi dig til at deltage i en familiemiddag udover det sædvanlige. En familiemiddag, hvor hemmeligheder bliver afsløret, ubehagelige samtaleemner bliver lagt på bordet og rørende scener udfolder sig – og hvor du spiller rollen som et af familiemedlemmerne ved middagen.

Bliv medlem af denne midlertidigt sammenbragte familie, hvor vi udforsker forskellige familiekonstruktioner og sammen udfolder en rørende familiefortælling midt i kunsten.


FAMILIEMIDDAG OG ROLLESPIL
Billetten inkluderer entré til udstillingen samt hovedret, dessert, vand og vin i forbindelse med familiemiddagen.

Forud for familiemiddagen på SMK modtager du en beskrivelse af det familiemedlem, du skal spille under middagen, og får også tildelt en opgave eller et samtaleemne, du skal udfolde i løbet af den time middagen varer.

PRAKTISK INFORMATION
Begrænset antal billetter. Rabat på særarrangementer tilfalder kun indehaveren af årskortet.
Gratis ledsager-fordelen gælder kun regulær entré og er undtaget særarrangementer. Har du årskort, så husk at medbringe det til billet-scanningen.

I anledning af udstillingen Gillian Wearing – Familiy Stories, inviterer SMK til samtalesaloner, foredrag, familiemiddage, omvisninger og meget mere. Se hele programmet: www.smk.dk/kalender/

Billet: Voksen

Not Available


Billet: Ung under 30

Not Available


Billet: Årskort

Not Available