Familiesøgning for colombianske adopterede

Dec 09 2017 13:00 - 16:00

Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København


Få hjælp til at finde din oprindelige familie:


Projekt Adoptionshuset og Adoptionspolitisk Forum har inviteret Marcia Engel fra den hollandsk-colombianske organisation Plan Angel til København for at holde foredrag om familiesøgning for colombianske adopterede.


Marcia Engel er stifteren af Plan Angel, som er en nonprofit menneskerettighedsorganisation, der med forskellige søgningsmetoder har hjulpet colombianske adopterede med at blive genforenet med deres oprindelige familier siden 2008.


Organisationen er i tæt kontakt med 400 colombianske familier, der søger efter deres bortadopterede familiemedlemmer. Udover det er der 250 colombianske adopterede, der leder efter deres familier igennem Plan Angel. Organisationen bruger forskellige tilgange til at søge efter familie. Bl.a. udfører de den samme slags søgningsarbejde, som mange adopterede her i Danmark betaler mange penge for at få udført af private adoptionsdetektiver. Plan Angel kan dog gøre dette til en langt billigere pris, da de er en nonprofit organisation. Derudover kan de tilbyde søgning gennem DNA-register. Et vigtigt redskab, der åbner op for nye muligheder for at finde sin oprindelige familie. Sidste år fordelte organisationen 100 DNA-kits i Bogotá, Medellin, Cali og Cúcuta iblandt familier, der havde afgivet deres børn til adoption.


Marcia vil fortælle om, hvordan man som colombiansk adopteret i Danmark kan bruge Plan Angel til at finde sin oprindelige familie i Colombia. Du vil også have mulighed for at høre mere detaljeret om, hvad det vil sige at søge igennem DNA-register.


Deltagelse ved foredraget er gratis, men kræver tilmeldelse via billetto.


Begivenheden vil finde sted i Verdensrummet, 1. sal, Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København S.
Lokalet er kørestolstilgængeligt.


Begivenheden vil blive filmet af Plan Angel.
Foredraget vil foregå på engelsk.
Ved særlige ønsker kontakt gerne enten Adoptionshuset eller Adoptionspolitisk Forum.


For mere information om Plan Angel:
· www.planangel.org/en
· https://colombiareports.com/locating-colombias-stolen-children/
· https://youtu.be/KFxcx7KLmbg


DEL GERNE!

Billet

Not Available