Fighterånd - præstér under pres med Mikkel Kessler

Oct 31 2018 19:30 - 21:30

Trekanten bibliotek og kulturhus, Sebbersundvej 2a, 9220 Aalborg

  FIGHTERÅND – PRÆSTÉR UNDER PRES

  Mikkel Kessler er en af de største og mest karismatiske sportsprofiler Danmark har haft. Med sine 46 sejre ud af i alt 49 kampe som professionel bokser har han skrevet sig ind i historien som den bedste danske bokser nogensinde og han blev i 2006 kåret som Årets danske sportsnavn af Danmarks Idrætsforbund.

  Fem gange er Mikkel Kessler kåret som verdensmester i sin vægtklasse. I løbet af sin karriere har han bokset i de største internationale arenaer.

  Med mere end 330.000 følgere på Facebook er Mikkel Kessler således ikke kun af de mest populære sportsfolk i Danmark, men også en af de mest populære personligheder vi har.

  Siden indstillingen af sin professionelle boksekarriere i februar 2015, har Mikkel Kessler arbejdet intenst på sit helt nye og personlige foredrag, som han nu er klar til at introducere.

  • Et inspirerende foredrag oplagt til arbejdspladser, medarbejdere såvel som ledere, der ønsker inspiration til, hvordan man indstiller sig mentalt på en større opgave samt hvordan man bevarer motivationen og kampgejsten i en udfordrende og omskiftelig hverdag, hvor arbejdsopgaverne kan være ”op ad bakke”.
  • Mikkel Kessler tager i foredraget afsæt i tre væsentlige elementer, der for ham er afgørende for at komme succesfuldt i mål; nemlig den optimale forberedelse, præstation og ikke mindst den efterfølgende hvile. Undervejs kommer han samtidigt omkring, hvilke forstyrrende elementer der undervejs kan stå i vejen for målet, hvis forstyrrelserne ikke håndteres rigtigt.
  • I foredraget deler Mikkel Kessler ud af de nyttige værktøjer han henter frem fra sin mentale værktøjskasse og gør brug af, når han skal i ringen. Det kræver først og fremmest den rette mentale indstilling at komme succesfuldt i mål og tage ejerskab over udfordringen, uanset om man skal vinde en boksekamp eller står overfor en større opgave arbejdsmæssigt, i afdelingen eller på individuelt plan.
  • Foredraget er på én gang underholdende, tankevækkende og fyldt med anekdoter fra bokseverdenen, hvor Mikkel Kessler undervejs drager paralleller til verdenen udenfor og de udfordringer, vi generelt møder i vores hverdag.

Mikkel Kessler

Not Available